Obiectivul LEICA DG 25mm* cu distanță focală fixă pentru sistemul Micro Four Thirds beneficiază de noi modificări

LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 II ASPH. (H-XA025) cu compatibilitate AF rapid cu un design robust, rezistent la stropi și praf

*echivalentă cameră 35mm: 50mm

București, 27 august 2019 – Panasonic a înnoit obiectivul său cu distanță focală fixă bazat pe standardul sistemului Micro Four Thirds. Alături de apertura amplă de F1.4, noul LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 II ASPH. (H-XA025) dispune de o construcție rezistentă la stropi/praf* pentru utilizarea în condiții dure și viteza de comunicare cu camera de 240 fps, pentru AF rapid.

Permițând o utilizarea flexibilă cu distanța sa focală de 50mm (echivalent cameră 35mm), LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 II ASPH. prezintă o rezoluție înaltă uluitoare și o performanță constantă  de la centru la marginile imaginii în ciuda aperturii sale luminoase. Asigură o defocalizare lină pentru un efect superb de bokeh, care conferă un plus de expresivitate fotografiilor.

Obeictivul conține 9 elemente în 7 grupuri și folosește 2 lentile asferice și 1 obiectiv de indexare UHR (Ultra High Refractive). Lentila de indexare UHR în tandem cu și lentilele asferice garantează o redare uniformă de la centru spre colțuri. Tratamentul de suprafață cu nanoparticule de la Panasonic este de asemenea aplicat pentru a minimiza aberațiile optice. Prin respectarea standardelor extrem de exigente necesare pentru a primi certificarea renumitului brand LEICA, se garantează o calitate absolut excepțională a imaginii.

Încorporând un nou sistem de focalizare, obiectivul LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 II ASPH. funcționează lin, silențios, pentru a se adapta la sistemul AF rapid, cu contrast de înaltă precizie pentru fotografie și înregistrare video. Este de asemenea compatibil cu driverul senzorului la max. 240 fps pentru a beneficia la maximum de autofocalizarea  de înaltă viteză.

Realizând potențialul unui obiectiv cu apertură luminoasă într-un profil compact, ușor, noul design robust LEICA DG SUMMILUX 25mm / F1.4 II ASPH. oferă în același timp o calitate superioară a imaginii dar și mobilitatea în utilizare, profitând de ultimele modele de camere digitale mirrorless din seria LUMIX G.

*Rezistența la praf și stropi nu garantează excluderea completă a daunelor în cazul în care obiectivul vine în contact direct cu praful și apa.

*Designul și specificațiile pot fi modificate fără nicio notificare prealabilă.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *