Tu de unde iti cumperi camioane?

Recent, am avut o discutie foarte importanta cu partenerul meu de afaceri. Am discutat pe tema extinderii firmei noastre de transport, dar si de faptul ca suntem presati financiar. Am cautat mai multe parcuri auto care sa ne ofere posibilitatea de a cumpara camioane second hand, insa prea putine se pliau pe ce aveam nevoie. Asta pana cand am descoperit site-ul camioane.scania.ro. Acest parc auto cu camioane ofera vehicule rulate, insa verificate, la un pret foarte bun. Direct de pe site, eu si partenerul meu de afaceri am putut aprecia diferite brand-uri de camioane preucm Scania, Man, Renault, sau Volvo, iar preturile ni s-au parut foarte avantajoase. Desigur, parcul auto camioane scania ofera si posibilitatea de a cumpara doar un cap tractor daca clientul nu doreste altceva.

Desi multi ne-au zis sa ne ferim de camioane la mana a doua, noi avem alta parere. La fel cum multi cumpara masini la mana a doua, la fel de bine putem cumpara camioane second hand fara nicio problema. Preturile sunt bune, iar in cazul in care camionul se va defecta paguba nu va fi la fel de mare.

Camioane scania  reprezinta un punct avantajos pentru firmele de dimensiuni mici si medii, deoarece ofera o gama de masini accesibile, iar din pucnt de vedere calitativ toate camioanele lor pot rula pana la inca 700.00 de kilometrii fara nicio problema majora. Suntem bucurosi ca am descoperit acest parc auto care ne-a ajutat sa investim in camioane in mod sigur si fara batai de cap.

Cei care sunt interesati de acesti dealeri pot gasi o reprezentata in aproape toate judetele din Romania. Exsita informatii precise pe site si reprezentantii pot fi contactati fie telefonic sau prin e-mail pentru informatii suplimentare. Recomand camioanele la mana a doua de la Camioane.scanai.ro!

 

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *