6 seminarii pentru îmbunătățirea tehnicii video

Participă la webminariile live organizate de Sennheiser și Panasonic LUMIX

București, 14 Iunie 2019 – Sennheiser Sound Academy și Panasonic LUMIX Academy lansează o nouă serie de webminarii live în cadrul cărora vor fi relevate tehnici pentru crearea de conținut video extraordinar – care să sune la fel de spectaculos precum arată. Seria de webminarii este gratuită și demarează pe 21 iunie și se va intitula ”Cum aduce componenta audio la nivel profesional materialul tău video”. Prin format ”live” se înțelege și faptul că participanții vor putea adresa întrebări specialiștilor prezenți.

Asigurând mixul perfect între teorie și ponturi practice pentru video și componenta audio, seria de webminarii Sennheiser/Panasonic LUMIX este utilă unei game variate de conținut video cum ar fi video blogging, jurnalism de teren și documentare relevând cele mai bune practici pentru crearea set-up-ului, filmare și livrarea unui conținut convingător și camptivant.

Sennheiser Sound Academy și Panasonic LUMIX Academy lansează o serie de webminarii gratuite pentru crearea de conținut audio-video remarcabil.

Cursurile online gratuite sunt realizate în colaborare de către experți de la Sennheiser Sound Academy și Panasonic LUMIX Academy și au fost dezvoltate pe baza unui program de succes dezvoltat în urma workshop-urilor face-to-face.  Pentru prima dată, webminariile live vor face accesibile aceste cursuri esențiale astfel încât ele să fie la dispoziția celor interesați în orice loc din lume accesând canalul de YouTube Sennheiser.
Webminariile oferă ghidare ușor de urmărit, ideală atât pentru începători cât și pentru cei mai avansați care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să ducă creația lor video la nivelul următor.

Pentru a participa, vă invităm să vă înregistrați pe www.sennheiser.com/webinars

Înregistrarea pentru fiecare sesiune live este deschisă cu 3 săptămâni înainte de data de începere a fiecărei sesiuni. Programul este după cum urmează:

Webinar 1 (21 iunie)

Introducere – Cât de mult contribuie partea audio la trecerea la nivel profesional a produsului tău video

(Informații despre componenta audio, microfoane, filosofia sunetului în imagini)

Webinar 2 (6 septembrie)

Grup țintă: MOJO (Mobile Journalists)

Tips & tricks – Alegerea camerei, set-up, ponturi video & audio

Webinar 3 (11 octombrie)

Grup țintă: Video Bloggers (Vloggers)

Tips & tricks: Alegerea camerei, set-up, ponturi video & audio inclusiv stabilirea luminii, încadraturilor etc.

Webinar 4 (November 1)

Grup țintă: Documentary/Film

Tips & tricks: Camera set-up (inclusiv multicam setup), înregistrare pe teren și ponturi audio

Webinar 5 (6 decembrie)

Simbioza dintre audio și video

(Portofoliul AMBEO și cum să facem legătura între acesta și producția video)

Sennheiser Sound Academy și Panasonic LUMIX Academy așteaptă cu interes să vă îndrume pașii în călătoria dvs. către un conținut audio / video mai bun.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *