Curs de manichiura fara praf si toxicitate

In prezent, un technician de unghii profesionist poate castiga mai mult decat o persoana cu studii superioare, tocmai de aceea multe licentiate se reorienteaza. In aceeasi masura sunt de acord si ca munca in corporatie te poate limita, pe cand meseria de manichiurista iti poate readuce la viata creativitatea si spontaneitatea.

Dar la fetele care lucreaza ore intregi in praf si in miros de lac de unghii si alte substante se gandeste cineva? De cate ori ajungeam intr-un salon ma usturau narile din cauza solutiilor folosite pentru manichiura, ma umpleam de praful facut de pilirea in exces si ajungeam sa le privesc cu recunostinta pe cele care isi sacrificau sanatatea pentru ca noi, clientele, sa fim frumoase.

Stiu un curs manichiura cu grad de toxicitate zero, capabil sa aduca absolventei venituri similare celor care se obtin  cu o diploma de licenta in cele mai de prestigiu domenii! Nu exagerez deloc, fiindca orice clienta si-ar dori sa mearga intr-un salon in care:

– Se pregatesc unghiile fara pilire excesiva si praf. Este deranjant sa vedem ca unghiile naturale devin praf si pulbere, fara ca nimeni sa aiba grija de sanatatea acestora. Noul curs unghii ajuta cursantele sa inteleaga fiecare tipologie de unghie in parte si sa invete care este tratamentul necesar acestora.

– Se utilizeaza cele mai bune produse la nivel mondial. Inscrierea la aceste cursuri de manichiura ofera posibilitatea cursantelor sa foloseasca unele dintre cele mai bune produse Bio Sculpture.

Produsele Bio Sculpture au o formula non toxica, nu contin substante care afecteaza unghia precum acrilici, acetona sau toluene si nu contin produse de origine animala. Bio Sculpture Gel este primul gel de unghii care se indeparteaza prin inmuiere, astfel interventia mecanica cu pila nu mai este necesara.

Sistemul de ingrijire al unghiilor Bio Sculpture poate fi folosit atat de manichiuristele care lucreaza in salon, cat si de cele care ofera servicii de manichiura acasa.

O manichiura facuta ca la carte folosind tehnicile si produsele Bio Sculpture de la curs iti va garanta cliente mereu multumite.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *