Bariere automate pentru strazi private

Este prima saptamana in cartierul cel nou si deja avem probleme cu alti locatari care isi parcheaza masinile in fata caselor noastre. Strada pe care locuiesc impreuna alti 5 vecini este privata si nu avem treaba cu restul, insa ne trezim mereu cu taximetristi neseriosi care locuiesc in zona si care isi parcheze masinile pe locurile nostre. Fiind oameni civilizati, am sesizat autoritarile de mai multe ori, insa acestea nu s-au prezentat niciodata. Asa ca ne-am ocupat personal de masinile lor. Le-am impins afara de pe strada noastra si le-am lasat un biletel in parbriz. Fireste ca nu au apreciat, insa noi suntem pe proprietatea noastra si ne comportam ca atare. Am cazut de acord sa strangem cu totii bani si sa achizitionam bariere auto stradale Nice, deoarece sunt cele mai eficiente in acest caz. Aceste bariere sunt precum cele de la intrarea privata intr-o parcare publica sau precum barierele prezente la blocurile moderne. Avantajul de avea aceste bariere este ca doar proprietarii cu telecomanda pot accesa poarta.

Din fericre gama de bariere auto Nice este destul de mare pe site incat am putut alege dupa necesitatile noastre.

Am cazut la acord ca cel mai indicat sistem pentru intrarea pe strada nostra ar fi modelul de bariera auto stradala cu bara de 6 m, Nice Wide L.

Bariera automata stradala Nice WIDE L este recomandata pentru restrictionarea accesului in parcari private, drumuri de servitute, acces in institutii si firme private.

Bariera auto stradala Nice WIDE L se foloseste pentru deschideri de pana la 6m si este fabricata din otel galvanizat avand o unitate de comanda integrata si motoreductor 24V.

Bariera automata Nice WIDE L este conceputa pentru uz rezidential si comercial cu grad de utilizare intenisv si are toate functiile de protectie a masinilor si persoanelor.

Pachetul pentru bariera automata contine:

– Bariera WIDEL;

– Bara de 6m;

– Protectie din cauciuc pentru bara bariere;

– Set benzi reflectorizante autoadezive;

– Receptor radio;

– Lampa semnalizare;

– Set fotocelule;

– Doua telecomenzi.

Avantajele acestei bariere sunt ca asigura siguranta maxima datorita senzorului antistrivire la deschidere si inchidere si are suporturi interioare in corpul barierei pentru un impact vizual minim.

Bara cu sectiune eliptica are o greutate redusa si este rezistenta la rafalele de vant. Are  profil corespunzator pentru o montare rapida a accesoriilor. Conexiunea pivotanta este optionala pentru protejarea barierei in caz de socuri. Posibilitate de montare a barei este la dreapta sau la stanga.

Functionarea fara curent electric este garantata datorita bateriei tampon PS234, integrabila in unitate.

Este un accesoriu recomandat mai ales pentru persoanele care locuiesc pe o strada privata si nu doresc sa fie deranjate de alte masini sau persoane. Am cazut la acord cu vecinii sa comandam aceasta bariera si totul a picat intr-un ceas bun deoarece am prins si reducerea de 10%.

Pentru montajul barierei a fost nevoie de un expert, insa totul a decurs atat de bine incat nimeni nu a regretat banii investiti in aceasta bariera. Nice Romania este un magazin pe care il recomand tuturor celor are vor sa beneficieze de o proprietate privata automatizata la standarde moderne!

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *