Viteza și performanța de nouă generație vor fi disponibile pe Galaxy S10 5G, primul telefon Samsung 5G disponibil pe piață

Samsung Galaxy S10 5G_Assort

București, 3 aprilie 2019 – Samsung Electronics a anunțat astăzi noul telefon Galaxy S10 5G. În ultimul deceniu, Samsung a colaborat îndeaproape cu operatorii de rețea, producătorii de dispozitive și dezvoltatorii de software pentru a face din 5G o realitate. Acum, utilizatorii vor putea să se bucure de o experiență mobilă complet nouă, datorită celei mai avansate rețele disponibile și specificațiilor inovatoare ale noului Samsung Galaxy S10 5G.

“Suntem la începutul unei noi ere în care viteza și conectivitatea 5G devin realitate, iar viziunea despre viață conectată a Samsung capătă contur. Suntem mândri de munca pe care am depus-o pentru a aduce primul smartphone 5G pe piață și așteptăm cu nerăbdare ca utilizatorii din întreaga lume să se bucure de el și de ce poate el oferi”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT&Mobile Communications, Samsung Electronics.

Lideri în 5G

Fiind una dintre companiile care au integrat o soluție 5G în chip-uri, structurile de rețea, soluțiile radio si device-uri, Samsung va oferi publicului un smartphone de generație viitoare.

Lansarea lui Galaxy S10 5G reprezintă un moment important pentru companie, fiind un rezultat al  cercetărilor din ultimii ani, care înseamnă inovații unice pe care Samsung le-a implementat în industrie, precum prima transmisie din lume efectuată la viteză 5G, primul transfer de 5G între mai multe celule și primul smartphone 5G disponibil pe piață.

Samsung Galaxy S10 5G _ Crown Silver(2)

Era conectivității devine realitate

Galaxy S10 5G aduce puterea, viteza și conectivitatea de neegalat ale rețelelor 5G în mâinile utilizatorilor. Cu viteze de până la de 20 de ori mai rapide decât rețelele 4G, utilizatorii dintr-o rețea 5G pot descărca un sezon întreg al unui show TV în doar câteva minute, pot juca jocuri cu grafică bogată, pot face streaming video 4K și se pot bucura de experiențe VR și AR la calitate excelentă. În plus, 5G va reuni mai mult de un milion de dispozitive pe kilometru pătrat transformând modul în care utilizatorii trăiesc, comunică și lucrează prin conectarea nu numai a smartphone-urilor, ci și a vehiculelor, fabricilor, birourilor și orașelor.

Pentru a profita de puterea de 5G, Galaxy S10 5G include specificații noi, avansate, care includ cel mai mare ecran disponibil pe un smartphone din seria S, pentru o experiență de vizionare excelentă, o cameră foto necesară pentru fotografii extraordinare și performanță de neegalat.

  • Experiență de vizionare: Ecranul edge-to-edge Dynamic AMOLED cu diagonală de 6.7 inci afișează conținutul la calitate excepțională. Samsung a dezvoltat acest ecran ce le permite utilizatorilor să vizualizeze conținut la calitate HD, să joace jocuri, dar și să experimenteze realitatea augmentată, toate fiind posibile datorită rețelei 5G.
  • Camera Hexa Pro-Grade: Galaxy S10 5G vine cu o camera foto semnificativ îmbunătățită, cu o unitate de procesare neurală (UPN), care ajută la surprinderea cadrului perfect, precum și șase camere totale, inclusiv una de adâncime 3D. Acesta furnizează cu exactitate informații despre adâncime prin măsurarea duratei de timp necesar pentru ca un semnal luminos să analizeze subiectul/subiecții din fotografie și să sugereze efecte bokeh cu focalizare live sau să măsoare obiecte cu ajutorul funcției Quick Measure.
  • Performanță: Pentru a vă bucura de o viteză rapidă de descărcare a unui sezon dintr-un serial la calitate HD în câteva minute sau de streaming neîntrerupt, Galaxy S10 5G vine cu o baterie de 4.500mAh, astfel încât să nu fiți nevoiți să încărcați telefonul atât de des. Atunci când îl veți încărca însă, nu va trebui să așteptați mult, dat fiind Galaxy S10 5G utilizează încărcarea rapidă, de 25W.

Pentru mai multe informații despre Galaxy S10 5G, accesați www.samsungmobilepress.com, www.news.samsung.com/galaxy or www.samsung.com/galaxy

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Samsung Galaxy S10 5G _ Majestic Black(1)

  Galaxy S10 5G
Ecran 6.7-inch Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9

* Rezoluția prestabilită este Full HD + și poate fi modificată la Quad HD+ (WQHD +) din Setări.

* Ecranul măsurat în diagonală drept dreptunghi complet, fără a se ține cont de colțurile rotunjite; suprafața vizuală reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și găurii camerei.

Camera  Rear: Quadruple Camera with Dual OIS

– Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)

– Wide-angle: 12MP Super Speed Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

– Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)

– 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

– 3D Depth: hQVGA

Front:

– Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

– 3D Depth: hQVGA

Corp 77.1 x 162.6 x 7.9mm

198g

AP 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz)

8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz)

*May differ by market and mobile operator.

Memorie 8GB +  256GB

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.
* Memoria de user este mai mică decât memoria totală din cauza stocării sistemului de operare și a software-ului utilizat pentru a opera caracteristicile dispozitivului. Memoria actuală a userului variază în funcție de operator și se poate modifica după efectuarea actualizărilor software.

Baterie 4,500mAh
Super Fast Charging compatible on wired with QC2.0, AFC and PD3.0

Fast Charging compatible on wireless
Improved wireless charging speeds with Fast Wireless Charging 2.0

Wireless PowerShare

*Fast Wireless Charging 2.0 este disponibil pe device-urile Samsung care suportă 10W+ wireless charging, precum Wireless Charger Duo Pad (vandut separat)

OS Android 9.0 (Pie)
Rețea Enhanced 4×4 MIMO, Up to 7CA, LAA, LTE Cat.20

– 2.0Gbps download, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G)

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Connectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM

– 1.2Gbps Download / 1.2Gbps Upload

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

* Galileo și acoperirea BeiDou pot fi limitate.

Plăți NFC, MST

* Poate diferi în funcție de piață și de operatorul de telefonie mobilă.

Sensors Accelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Autentificare Lock Type: Swipe, Pattern, PIN, Password
Biometric Lock Types: Fingerprints, Face
Audio Stereo speakers și căști: Sound by AKG

Sunet surround cu tehnologie Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus included)

Audio Playback Format:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *