RAZER ANUNȚĂ O COLABORARE PE PARTEA DE GAMING MOBIL CU TENCENT

RAzer-Black-Friday

Cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial își unește forțele cu cea mai mare platformă de gaming pentru a dezvolta gamingul mobil

BUCUREȘTI, 22 martie 2019 – Razer™ (1337.HK), cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă colaborare cu Tencent Holdings Limited (“Tencent”), unul dintre cei mai mari furnizori de servicii online cu valoare adăugată din China, din dorința de a combina experiența acumulată de cele două companii pentru a duce gamingul mobil la următorul nivel.

Cele două companii își vor uni puterile pentru a deservi cele 2,4 miliarde de jucători activi pe platformele mobile prin îmbunătățiri aduse la nivel de hardware, software și servicii.

De numele Tencent se leagă publicarea unor jocuri deosebit de populare precum PUBG Mobile și Honour of Kings (cunoscut în anumite regiuni sub denumirea de Arena of Valor).

Razer a lansat primul smartphone din lume conceput special pentru gaming în 2017, definind astfel o nouă categorie de dispozitive, iar exemplul său a fost urmat de mai mulți producători. Din postura de pionier al gamingului pe mobile, Razer își dezvăluie acum strategia bazată pe construirea unui ecosistem în jurul gamingului mobil.

TREI ARII DE COLABORARE

Colaborarea dintre Tencent și Razer se va baza pe acești trei piloni principali:

  1. Hardware

Tencent va colabora cu Razer pentru a optimiza jocurile mobile Tencent pentru dispozitivele Razer, inclusiv  Razer Phone și accesoriile mobile precum controllerele proiectate de Razer.

  1. Software

Înțelegerea dintre cele două companii prevede optimizarea jocurilor mobile publicate de Tencent pentru platformele mobile dezvoltate de Razer și pentru Razer Cortex, aplicația de administrare și rulare a jocurilor mobile. Razer Cortex este o aplicație de Android avansată care optimizează performanțele jocurilor mobile, recomandă cele mai noi și mai avantajoase reduceri, respectiv permite organizarea eficientă a colecției de jocuri mobile.

Ambele companii vor cerceta posibilitățile de utilizare ale tehnologiilor Razer în jocurile mobile publicate de Tencent, precum sistemul de iluminare Chroma RGB, dar și tehnologia THX Spatial Audio deținută de THX Ltd, subsidiara Razer.

  1. Servicii

Ca parte a colaborării, Tencent și Razer vor dezvolta noi oportunități de monetizare în gamingul mobil prin încorporarea serviciilor Razer în produsele Tencent.

“Gamingul mobil este un domeniu care evoluează cu un ritm incredibil, iar Razer va continua să fie liderul acestui domeniu. Lucrăm cu Tencent încă din 2008 și suntem încântați să ducem această colaborare la un nou nivel, pentru a continua procesul de inovare și în acest segment,” a declarat Min-Liang Tan, co-foundatorul și CEO-ul Razer. “Puterea combinată a  Tencent și Razer va propulsa industria de gaming pe mobile la un nivel superior.”

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *