Fabrica de Clatite Tefal – Tara, tara vrem clatite!

Iti mai aduci aminte de aroma clatitelor preparate de mama sau bunica? Zilele in care ajungeai acasa dupa scoala erau cele mai frumoase, atunci cand pe masa te asteptau deliciile aburinde. Cu magiun de prune, dulceata parfumata de visine, branza dulce si stafide ori extra-topping de ciocolata, desertul celor mai frumosi ani ramane intiparit in memorie.

Cu tigaile Tefal clatitele iau forma perfecta

Gusturi intense, multa voie buna si prietenii alaturi! Savoarea celui mai popular desert a fost redescoperita pe 14 martie, in cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului Fabrica de Clatite Tefal. Atmosfera vesela si cheful de joaca au fost asigurate de Buzdu si Morar, iar cei peste 150 de invitati s-au bucurat de provocari culinare inedite.

“Fabrica de Clatite Tefal aflata deja la cea de-a cincea editie, a avut ca tema copilaria. Ne-am dorit sa ne reamintim bucuria lucrurilor simple. Si in acest an, celebrul brand de tara, Magiunul de prune Topoloveni, fara zahar adaugat – produs de Sonimpex, a fost alaturi de noi si a completat gustul celor mai savuroase clatite. Impreuna sustinem trendurile care promoveaza un stil de viata sanatos si gusturile autentice.

Le multumim prietenilor nostri ca ne-au fost alaturi; si in acest an, am fost onorati sa petrecem impreuna o dimineata plina de entuziasm, care ne-a amintit de copilarie”, a declarat Gabriela Velicu, Category Manager Groupe SEB Romania.

Clatite pufoase si aurii? Absolut! Le poti obtine fara efort cu tigaile de clatite Tefal. Indicatorul de temperatura Thermo-Spot® ce se afla in mijlocul tigaii, iti va indica prin schimbarea culorii in rosu solid, cand este timpul perfect pentru a incepe sa gatesti. Iar datorita invelisului interior antiaderent, nu este nevoie sa folosesti ulei. Simplu, ca o joaca de copii! J

#FabricaDeClatite #TefalRomania #IlovePancakes 

 

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasa

De peste 60 de ani, Tefal vine in intampinarea consumatorilor cu produse ingenioase pentru preparate echilibrate si sanatoase, cu rezultate garantate. De la vase de gatit la aparate electrice si de calcat, Tefal ofera solutii inovatoare si practice pentru a-ti face viata mai usoara si pentru a te bucura de mai mult timp liber pentru tine si pentru cei dragi.

Pentru mai multe informatii, viziteaza www.tefal.ro sau www.facebook.com/TefalRomania.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *