X6 Xtreme, cu wireless charging, ca să iti urmezi toate planurile!

X6 Xtreme este noul flagship al celor de la Alview ce va fi dotat cu solutii de ultima generatie si bineinteles va putea fi disponibil la un pret mai mult decat avantajos.

Allview X6 Xtreme a fost gandit astfel incat sa poata fi utilizat cu o maxima usurinta in utilizare iar in plus dispune si de incarcare wireless. Noul smartphone, te va ajuta sa te bucuri in voie de cea mai simpla si prietenoasa metoda de alimentare si totul devine mai rapid, mai usor si mai confortabil.

Deci indiferent ca te aflii acasa, in masina ori la birou, cu ajutorul unui incarcator wireless, nimic nu va fi mai simplu si astfel vei putea scapa de firele incurcate si acest lucru fiind disponibil la un pret extrem de mic.

Noul device va fi dotat cu un procesor MediaTek Helio P70, procesor care este capabil de performante inalte, fiind cu pana la 13% mai puternic decat predecesorul sau, P60, oferind tot suportul necesar afisajelor de tup Full View la o rezolutie foarte buna, Full HD +.

De asemenea si din punctul de vedere al puterii de procesare AI, aceasta va fi crecuta cu pana la 30%, experientele si in acest caz fiind pentru utilizatori mult superioare in comparatie cu modelele anterioare.

In plus, in X6 Xtreme va fi integat si un modem de ultima generatie, ce va fi capabil de conexiune Dual VOLTE/ DUAL VoWIFI, care impreuna cu sistemul inovativ Transmission Antenna Switching, vor asigura convorbiri si tranfer de date, de cea mai buna calitate.

Ca si specificatii generale, noul X6 Xtreme va avea un ecran foarte mare de tip AMOLED de 6.39 inch Full View cu un aspect de 19.5:9 si cu un raport corp/displau de aproximativ 91.4 %, incarcarea se va face cu pana la 18 W, adica cu 9V si 2A.

O noutate care va ajuta ecranul sa acoperea aceasta suprafata, fara a avea breton sau orice alt decupaj, este camera frontala care va fi inclusa in marginea superioara a telefonului printr-un mecanism de tip Pop Out iar camera principala va fi de tip dual camera.

Toate detaliile complete despre noul Allview X6 Xtreme vor fi disponibile in curand.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *