Nokian WR Snowproof, anvelopele care te scapă de griji iarna

Noile anvelope de iarnă Nokian WR Snowproof, special dezvoltate pentru autovehiculele din Europa Centrală, sunt sigure și fiabile. Siguranța este caracteristica cea mai importantă a anvelopei, asigurând, pe timp de iarnă, un șofat fără griji în cazul căderilor bruște de zăpadă și al șoselelor acoperite cu mocirlă.

Schimbările meteorologice neașteptate din timpul iernii sunt deja bine cunoscute în toată Europa. Nokian WR Snowproof este o nouă anvelopă premium de iarnă creată pentru a oferi siguranță de top pentru condusul pe timp de iarnă. Indiferent dacă șofează în oraș, pe autostrăzi sau pe drumuri pitorești de munte, șoferii din Europa Centrală se bucură de o combinație excepțională de aderență de primă clasă și de o experiență de condus previzibilă și echilibrată.

Conform unui sondaj de opinie realizat de Nokian Tyres, aproape 60% dintre șoferii din Europa Centrală au considerat că anvelopele de iarnă specializate sunt cele mai importante echipamente de protecție a autovehiculelor în lunile de iarnă. Aproape 70% dintre respondenți au considerat aderența și manevrabilitatea pneurilor în condiții de iarnă ca fiind cele mai valoroase caracteristici, în timp ce siguranța în situații extreme, cum ar fi pe drumurile cu zăpadă, și aderența anvelopei pe drumuri cu mocirlă, s-au situat pe următoarele două locuri.*

Alpine Sense Grip – Aderență excelentă pe timp de iarnă, manevrabilitate echilibrată

Noua anvelopă Nokian WR Snowproof oferă o aderență excepțională pe drumuri înzăpezite, mocirloase și umede – o caracteristică dorită de șoferi și, de multe ori, chiar necesară. Aderența fermă se bazează pe noul concept Alpine Sense Grip, în timp ce compozitul unic din cauciuc Alpine Grip garantează performanțe excelente în condiții de iarnă dintre cele mai diverse, la temperaturi variate. În această anvelopă premium ecologică, fiecare bloc de rulare și striație are un rol specific, oferind siguranță și confort în timpul condusului. Manevrabilitatea este echilibrată și ușor de controlat, chiar și în condiții surprinzătoare. Nokian WR Snowproof vine cu o rezistență foarte redusă la rulare, ceea ce înseamnă un consum scăzut de carburant și emisii reduse.

„Virajele pe drumuri mocirloase și schimbările bruște de bandă pentru a evita diverse obstacole, de exemplu, reprezintă provocări pentru șoferi. Conform filosofiei noastre de dezvoltare a produselor, noua anvelopă Nokian WR Snowproof acționează ca o centură de siguranță, maximizând siguranța la extreme. Aceasta rămâne controlată și fiabilă chiar și la limita aderenței. Conceptul Alpine Sense Grip permite anvelopelor noastre de iarnă să se adapteze variațiilor meteorologice, oferind aderența și controlul necesare pentru cele mai extreme situații de șofat, chiar înainte ca sistemele electronice de siguranță ale mașinii să se activeze.”, declară Marko Rantonen, Product Development Manager al

Nokian Tyres.

Gamă de anvelope premium versatilă, disponibilă în toamna anului 2019

Noile anvelope sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160km/h), T (190km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 km/h), iar dimensiunile acoperă 55 de produse, de la 14 la 20 de inci. Nokian WR Snowproof va fi disponibilă pentru consumatori în toamna anului 2019. Gama versatilă de

anvelope de iarnă Nokian Tyres pentru autoturisme include și Nokian WR D4 și Nokian WR A4. Gama extinsă pentru modelele de autoturisme moderne acoperă aproape 150 de dimensiuni.

Nokian WR Snowproof este dezvoltată de Nokian Tyres, cel mai nordic producător de anvelope din lume și inventatorul anvelopei de iarnă. Compania deține peste o sută de brevete de siguranță pe timp de iarnă și este lider mondial în domeniul siguranței și sustenabilității.

Nokian WR Snowproof – Șofat fără griji pe timp de iarnă

  • Aderenţă de top pe drumuri înzăpezite, mocirloase și ude
  • Experienţă de condus stabilă şi echilibrată
  • Rularea uşoară economiseşte combustibil şi protejează mediul

Citiți comunicatul de presă integral pe https://www.nokiantyres.com/company/news-article/new-nokian-wr-snowproof-peace-of-mind-for-wintry-ways/.

Descărcați fotografii și videoclipuri cu produsul

*Sondaj din 2019 privind anvelopele de iarnă. Datele se bazează pe un sondaj online efectuat în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019 de către Nokian Tyres în colaborare cu compania de cercetare YouGov. Sondajul a fost realizat în cinci țări (Germania, Franța, Italia, Polonia și Republica Cehă), cu un eșantion de 500-2.000 de respondenți din fiecare țară.

Informații suplimentare:

Nokian Tyres plc,
Communications Manager Teemu Sainio, tel. +358 10 401 7296

teemu.sainio@nokiantyres.com

Technical Customer Service Manager Matti Morri, tel. +358 10 401 7621
matti.morri@nokiantyres.com

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram

Nokian Tyres este cel mai nordic producător de anvelope din lume şi una dintre cele mai sustenabile companii din industrie. Anvelopele Nokian Tyres oferă siguranţă în orice tip de condiţii, fiind de înaltă calitate, sigure şi ecologice, pentru autovehicule, camioane şi maşini de mare tonaj. Suntem cunoscuţi, în special, pentru anvelopele noastre inovatoare de iarnă. Vianor este parte a grupului Nokian Tyres şi este compania specializată pe mentenanţă şi servicii pentru anvelope. În 2018, cifra de afaceri netă a Nokian Tyres a fost de aproximativ 1,6 miliarde euro, iar numărul angajaţilor a fost de 4.800. Nokian Tyres este listată la Nasdaq Helsinki. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.nokiantyres.com

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *