IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente

IKEA recheamă prăjiturile de bezea SÖTSAK SKUMTOPP, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca produs alergen în lista de ingrediente.  Siguranța alimentară este o prioritate pentru IKEA și dorim să ne informăm clienții că prăjiturile SÖTSAK SKUMTOPP cu perioada de valabilitate cuprinsă între 12-03-2019 și 18-04-2019 sunt afectate de această rechemare. Clienții alergici sau cu intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte sunt sfătuiți să aducă bezelele SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a primi înapoi suma integrală plătită pe produs.

Clienții trebuie să aibă întotdeauna încredere că produsele alimentare vândute și servite la IKEA sunt sigure și sănătoase pentru consum. IKEA recheamă produsul SÖTSAK SKUMTOPP, prăjituri de bezea, 180g, din cauza declarării neclare a laptelui ca alergen în lista de ingrediente.

Produsul conține pudră de zer, derivată din lapte, ceea ce face ca produsul să prezinte un posibil risc pentru sănătatea celor care au alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Deși pudra de zer este menționată în lista ingredientelor, laptele nu este, din nefericire.

Colourcheck Proof: Jenny Sšderstršm

Nu există motiv de îngrijorare cu privire la consumul produsului în cazul persoanelor care nu suferă de alergie sau intoleranță la lapte sau la constituenții din lapte. Clienții alergici sau cu intoleranță la lapte sau preocupați în altă privință, sunt sfătuiți să returneze produsul SÖTSAK SKUMTOPP la cel mai apropiat magazin IKEA pentru a-și primi înapoi suma integrală plătită pe produs. Nu este necesară dovada plății (bonul fiscal).

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create.

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați departamentul Relații cu Clienții din magazin sau să vizitați www.IKEA.ro.

Mai multe informații:

MSL The Practice, Oana Alexandru, Public Affairs Manager, 0757 023 227, oana.alexandru@thepractice.ro

Despre IKEA

INGKA Group este lider mondial în retailul de mobilier și decorațiuni. Suntem o companie bazată pe valori, cu oameni pasionați de viața acasă. Viziunea noastră este să creăm o viață de zi cu zi mai bună acasă pentru cei mai mulți oameni. Magazinele IKEA oferă aproximativ 10.000 de produse de mobilier și soluții accesibile pentru acasă. INGKA Group deține și operează 423 de magazine în 52 de țări (31 August 2018).

Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa a fost al 253-lea deschis în a 35-a ţară, pe 21 martie 2007. Până în luna martie 2010, a fost operat în sistem de franciză locală, iar după aceea IKEA România a devenit parte din INGKA Group. În anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din România a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni și 18 milioane de vizitatori au accesat site-ul www.IKEA.ro

Viziunea IKEA

Să creăm o viață de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. 

Misiunea IKEA

Să oferim oferim o gamă largă de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale, cu un design de calitate, la preţuri cât mai accesibile celor mai mulţi oameni.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *