O casa curata, o casa sanatoasa

Curatenia casei este esentiala daca iti doresti sa ai un camin sanatos, iar daca in peisaj exista si copii, cu atat mai mult este necesara o atentie mai mare. Curatenia si igiena sunt cele mai importante aspecte pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere, indiferent ca este vorba de locuinta proprie, despre un loc public sau despre orice tip de cladire utilizata in diverse scopuri. Asta pentru ca sanatatea ta si a familiei tale este foarte importanta.

Atunci cand vrem sa cumparam produse pentru igienizarea si curatenia casei, ne gandim la calitate. Totodata, prin intermediul internetului obtii informatiile necesare despre produsele de igienizare cele mai bune, despre sapunuri, dezinfectanti si alte produse speciale de curatenie. Pe site-ul magazinului online echipamentcuratenie.ro, am descoperit o gama foarte buna de produse Tork, toate de o calitate exceptionala si la preturi accesibile.

 

Produsele de curatenie comercializate de echipamentcuratenie.ro te vor ajuta sa faci rapid curatenie fara sa depui mult efort. Tork este unul din cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala si ofera solutii complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor. Gamele de produse igienice Tork sunt extrem de variate si sunt folosite in functie de necesitati. TorK produce: dispensere si dozatoare, consumabile de hartie, sapunuri lichide, dezinfectanti pentru maini, cosuri de gunoi, mopuri si alte produse de cea mai buna calitate. Principalul obiectiv al produselor Tork este acela de a oferi tuturor posibilitatea de a realiza curatenia si igienizarea intr-un mod cat mai eficient. Beneficiile pe care le ai folosind dezinfectantii de maini Tork sunt multiple. Calitatea reprezinta principala caracteristica pe care se pune accent. De aici, reiese faptul ca produsele nu permit favorizarea aparitiei microbilor, eliminand orice risc.

Dispenserele Tork sunt dispozitive din inox sau din plastic, ce pot fi atasate pe suprafete verticale, fie ca este vorba de baia unui restaurant, aeroport, toaleta publica, sau locuinta personala. Aceste dispensere Tork sunt de inalta calitate si la preturi adaptate pentru toti clientii. De asemenea, acestea au caracteristici diferite, in functie de spatiul unde sunt instalate. Ele pot fi manuale, cat si automate. Cele automate functioneaza pe baza de senzori. Majoritatea dispozitivelor au o fereastra frontala prin care se poate vedea gradul de incarcare al dispenserului. Acestea sunt folosite in diverse locatii. Aceste produse ofera solutii eficiente pentru pastrarea unei igiene corecte. De asemenea, Tork este un producator recunoscut international pentru gama de sapun lichid, hartie igienica, prosoape de hartie si role industriale de hartie.

Raspandirea bacteriilor se face extrem de usor, atat prin aer, atigere, cat si prin apa, iar apa este un mediu rapid si ideal de transmitere a microbilor, facilitand imbolnavirea. De aceea este bine sa folosim prosoape de hartie de unica folosinta, fie ca este vorba despre maini, corp sau diferite suprafete, deoarece o uscarea corespunzatoare este esentiala. Este necesar sa tinem cont de normele de igiena necesare oricarui spatiu cu care interactionam si sa folosim numai produse de calitate.

Pentru ca totul sa fie impecabil si sa straluceasca, recomand produsle de curatenie Tork comercializate de magazinul online echipamentcuratenie.ro!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *