Team building pentru trup si suflet

De ce se organizeaza team building? In niciun caz numai pentru cresterea performantelor profesionale, fiindca angajatorul isi doreste o minte sanatoasa intr-un corp sanatos pentru angajatorii sai.

Salariatii participa cu drag la aceste evenimente, fiindca stiu ca iesirea in aer liber, in mijlocul naturii si al peisajului de vis le imbogateste sufletul.

Tot aici, inconjurati de provocarile din natura infloresc caracterele frumoase fiindca oamenii se solidarizeaza sa ajunga in varful muntelui sau sa parcurga cursul raului capricios de munte in barca si in caz de nevoie isi preiau bagajele si isi intind o mana de ajutor. Stiu pe cineva care isi dezbraca geaca sa nu il lase sa inghete pe cel neobisnuit cu muntele, care nu are echipament adecvat.

Oferta team buiding  de pe site-ul firmei Verticaladventure.ro este variata si tentanta. O analizez din punctul de vedere al managerului si al beneficiarului direct si nu stiu ce sa aleg mai intai. Toate programele isi propun sa fortifice organismul, dar si sufletul si sa provoace mintea sa gaseasca solutii eficiente.

Dupa seminarii sau cursuri, oamenilor li se ofera activitati fizice antrenante, cum ar fi:

-canyoning. Dincolo de efortul fizic depus pentru sanatate, participantii pot admira peisaje de vis. De la lectii simple de viata, pana la tablouri pictate de divinitate pentru a bucura ochiul omenesc, toate aceste minunatii le gasim in aceasta activitate antrenanta. Aici putem vedea pe viu, cum apa de munte, aparent firava, are capacitatea de a-si croi drum prin stanca prin perseverenta.

-explorare pesteri. In acest areal se invata cel mai bine cat de importante sunt regulile. Si in subteran imaginile vizuale sunt de neuitat. Coloanele din pesteri, sculpturile subterane, modul in care se strecoara lumina sunt feerii pe care nimeni nu trebuie sa le rateze.

-paintball intareste spiritul de echipa si incurajeaza participantii sa puna la punct strategii.

-programele de supravieturire sau orientare le folosesc cursantilor si in afara orelor de program, la fel si cursurile de bucatari.

-tiroliana perfectioneaza echilibrul, curajul, dar si stapanirea de sine, mai ales cand traseul trece pe deasupra unui rau adanc si iute de munte.

-in program sunt si activitati distractive: seri dansante, spectacole.

Legat de acest aspect, doresc sa subliniez faptul ca managerii pot propune ei insisi locatii si activitati, iar in cazul unui curs de formare pentru departamentul creatie, as organiza cursuri de pictura in aer liber, in vecinatatea cascadelor si canioanelor.

-catarare, pendul, rapel, rafting sunt activitati dorite de cei care petrec 8 ore in fiecare zi la birou si au o viata sedentara, fiindca nu au unde, dar nu au nici timp sa faca sport.

Portofoliul firmei organizatoare de iesiri ale salariatilor unei firme sau institutii este bogat si contine nume cunoscute din tara. Agenti economici puternici isi fidelizeaza si formeaza salariatii in acest mod placut. Un team buiding in acesta atmosfera si cu un asemenea program este perceput ca o recompensa de catre beneficiari, care vor munci astfel mai mult, mai bine si cu maxima responsabilitate.

In ceea ce priveste zonele tarii alese pentru aceste actiuni, sunt cele mai vizitate si cele mai frumoase: Clisura Dunarii, Jiu, Somes, Cheile Nerei, Valea Cernei, Muntii parang si Semenic.

In concluzie recompensati-va angajatii si consolidati spiritul de echipa solicitand organizarea de team buidinguri de catre firma prezentata mai sus in locatii de vis din acest colt de rai numit Romania!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *