Samsung lansează Galaxy Tab S5e

SM-T725_005_L-Perspective_Silver

Special gândită pentru pentru conectivitate și entertainment, Galaxy Tab S5e dispune de toate caracteristicile inteligente, acum într-o formă mult mai subțire și ușoară

București, România – 15 februarie, 2019 – Samsung Electronics a anunțat astăzi Galaxy Tab S5e – mai subțire, mai ușoară, cu caracteristici inteligente, special gândită pentru a vă ține conectați tot timpul. Cu un ecran de 10,5 inci și cu o mai mare capacitate a bateriei, Galaxy Tab S5e este proiectată cu meticulozitate pentru experiențe bogate și imersive, astfel încât să nu faceți compromisuri când vine vorba de calitatea conținutului.

Tab-ul S5e este o tabletă premium, un design elegant și specificicații puternice, care are un preț foarte bun. Pentru utilizatorii care doresc să fie conectați tot timpul și să ducă la sfârșit cât mai multe task-uri – dar și un ecran mare, pentru o experiență deplină, Tab S5e le va satisface pe deplin cerințele”, a afirmat DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics.

Design rafinat

Cu un cadru de metal de 5,5 mm, care cântărește doar 400g, Tab S5e este ultra-portabilă, durabilă și practică, concepută să se integreze perfect în stilul vostru de viață cotidian. Este disponibilă într-o gamă largă de culori, inclusiv argintiu, negru și auriu, așadar o puteți alege pe cea care vi se potrivește cel mai bine.

Cu o durată de viață extinsă a bateriei, care rezistă până la 14,5 ore, Tab S5e este optimizată pentru performanță de lungă durată, oferindu-vă libertatea de a naviga, de a reda conținut video sau de a vă juca.

Inteligență încorporată

Tab-ul S5e vă oferă control deplin în ceea ce privește experiența conectată de care aveți parte. Fiind prima tabletă Samsung cu noul Bixby 2.0 încorporat, Tab S5e oferă o modalitate mai inteligentă și mai convenabilă de a interacționa cu dispozitivul, jucând rolul de hub pentru toate device-urile pe care le aveți în casă. Porniți televizorul și luminile în același timp cu Quick Command, care vă permite să personalizați mai multe acțiuni printr-o singură comandă – folosind o singură comandă vocală.

Când trebuie să duceți la sfârșit anumite sarcini, o tastatură cuplată cu Samsung DeX vă oferă aceeași experiență de care aveți parte pe un PC. În același timp puteți să răspundeți la apeluri și la mesaje direct de pe tabletă – chiar și atunci când nu aveți în apropiere telefonul sau sunteți pe o rețea Wi-Fi diferită.

Entertainment

Indiferent dacă este vorba de un film sau de serialul vostru preferat, experiența este completă datorită ecranului AMOLED, de 16:10, unde butonul de home poate fi ascuns. Tab-ul S5e oferă un ecran de 10,5 inci și marginea îngustată oferă un raport ecran-corp-telefon de 81.8% pentru o experiență îmbunătățită și imersivă de vizionare. Pe Tab S5e puteți accesa YouTube Premium, gratuit în primele 4 luni, precum și YouTube Music și YouTube Gaming.

Tab-ul S5e se bucură și de sunet bogat, datorită boxelor Quad, care au încorporată tehnologia stereo de rotire automată pentru un sunet puternic, care se adaptează în funcție de modul în care țineți tableta (portrait/landscape). Tab S5e include și Dolby Atmos și sunet de la AKG, pentru un sunet 3D imersiv echilibrat. În plus, Spotify oferă abonament premium gratuit de până la 3 luni pentru membri noi, prin urmare pe Tab S5e puteți să ascultați melodiile preferate neîntrerupt, oriunde și oricând.

Disponibilitate

Tab-ul S5e va fi disponibil pe piețe selectate, inclusiv în SUA, Germania și alte țări începând cu al doilea trimestru din 2019.

Pentru mai multe informații despre Tab S5e, accesați http://www.samsungmobilepress.comnews.samsung.com/galaxy sau https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-s5e.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *