PC Garage anunță o săptămână Gold

PC Garage anunță o nouă campanie, dedicată utilizatorilor de PC care prețuiesc performanța și eficiența, dar şi serviciile de calitate, prestate la cele mai înalte standarde. În săptămâna GOLD, cuprinsă între 11-17 februarie, clienții magazinului pot beneficia gratuit de asamblare GOLD.

PC-urile de ultimă generație, construite din componente alese separat, asigură întotdeauna cel mai ridicat nivel de flexibilitate și capabilități cât mai apropiate de nevoile utilizatorului, indiferent dacă acesta este student, liber întreprinzător sau pasionat entuziast de jocuri. Regula se menține pentru orice scenariu de utilizare sau mediu de lucru – de la divertisment și programare, până la editare foto și video sau jocuri.

Asamblarea unui astfel de sistem presupune însă un anumit nivel de experiență, cunoștințe hardware și îndemânare, pe care nu toți utilizatorii le posedă. Din acest motiv, PC Garage oferă servicii profesioniste de asamblare, împărțite în funcție de necesități și buget.

Nu rata săptămâna 11-17 Februarie, o perioadă în care poţi beneficia de asamblare Gold gratuită, ca bonus, pentru componentele achiziționate de la PC Garage.

Prin urmare, cei care se hotărăsc să profite de oferta magazinului, vor beneficia din start de un avantaj financiar în valoare de 179 Lei, dar vor primi și o serie de alte beneficii, de ordin tehnic. În primul rând, este eliminat riscul unei selecții de componente incompatibile, alegerile utilizatorului fiind verificate în prealabil de specialiștii PC Garage, care vor oferi şi recomandările necesare în eventualitatea unor probleme. De asemenea, dispare posibilitatea deteriorării unor componente din cauza manipulării necorespunzătoare sau montării greșite, ele fiind montate de profesioniști. Mai mult decât atât, este garantată funcționarea sistemului în parametri optimi, deoarece echipa PC Garage realizează un wire management de excepție, care, pe lângă îmbunătățirea aspectului estetic, maximizează fluxul de aer în carcasă, ceea ce reduce temperaturile la nivelul componentelor, diminuând totodată și nivelul de zgomot.

Ca rezultat, PC-ul arată mai bine și are un comportament general net superior, promițând totodată fiabilitate pe termen lung. O altă etapă a asamblării GOLD este instalarea unui sistem de operare de test și rularea de programe de test și benchmark. Astfel, este verificată funcționalitatea sistemului ca întreg în condiții de solicitare și este exclusă situația neplăcută a achiziționării unei componente cu defecte din fabrică, ea fiind depistată și înlocuită de specialiști, înainte de predare. Iar în cazul în care achiziția cuprinde și un sistem de operare, acesta este instalat înainte de livrare, astfel că utilizatorul primește un PC “la cheie”, fără efort și, pe perioada campaniei, fără costuri suplimentare.

Dincolo de teorie, avantajele unei asamblări de calitate sunt descrise și în imagini, acestea putând fi vizionate de oricine, pe pagina de Facebook PC Garage, pe Instagram și pe canalul de Youtube. Acolo, sunt atât exemple de sisteme asamblate și testate, cât și tutoriale How-To și recenzii video ale componentelor. Ele pot fi folosite de clienții PC Garage ca instrumente de ajutor în efectuarea alegerilor și luarea deciziilor.

Clienții PC Garage care doresc să beneficieze de săptămâna GOLD, trebuie doar să aleagă componentele dorite – eventual după consultarea cu un expert tehnic, prin căsuța de chat din site – adăugând în coșul de cumpărături și asamblarea GOLD din rubrica Servicii. Mai departe, profesioniștii PC Garage vor realiza montarea sistemului – simplu, profesionist și rapid!

Campania se desfășoară în perioada 11-17 februarie 2019 și se aplică exclusiv produselor achiziționate de pe site-ul www.pcgarage.ro. De asemenea, la alegerea carcaselor și a surselor de alimentare, trebuie ţinut cont ca acestea să fie eligibile pentru asamblarea GOLD.

Exemplu: Pr0n 921 – https://pcg.ro/921 

Pentru mai multe informații și detalii, puteți vizita pagina dedicată promoției:

https://www.pcgarage.ro/saptamana-gold-asamblam-gratuit/

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *