Joita Lucian, fotograful tau de nunta in primavara aceasta

Cum incep zapezile sa se topeasca si cojoacele sa dispara, debuteaza sezonul nuntilor. Da, de nevoie faci nunta si iarna si cu putina imaginatie poti transforma totul intr-o feerie: sanie trasa de cai albi cu zurgalai, acoperita cu cergi immaculate ca patura de zapada, petale de trandafiri rosii presarati pe neaua imaculata, dar ce pacat! Blanurile acopera rochiile de vis ale femeilor si formele lor perfecte!

Toate aceste frumuseti, mireasa ca un cires inflorit si femeile, flori de primavara, venite la nunta au nevoie de fotograf nunta care sa le surpinda frumusetea. Nunta insasi este o primavara a iubirii fiindca dupa ea apar florile: copiii care ne umplu casele si sufletele de multumire, iar Joita Lucian este, primavara fotografiilor de nunta.

Pozele sale pline de viata si de lumină il recomanda ca fiind cel mai bun furnizor de servicii foto video nunta si in mod sigur fiindca el face totul cu infinita bucurie. Sa surprinda scene, sa realizeze portrete reusite care dincolo de fizic sa transmita si comori sufletesti este ratiunea de a exista a acestui fotograf de nunta din Bucuresti

Alti fotografi dau vina pe modele, cand pozele nu ies perfecte, dar Lucian munceste inzecit ca materialele sale sa fie demne de expozitii. Fara sa fie fotograful autoritar, el isi urmeaza modelele in mijlocul peisajelor dorite de clientii sai, asa pe site-ul sau oficial se pot admira pozele mirilor pe malul lacului, pe covorul de frunze din padure sau in gradina de trandafiri.

Joita Lucian, este un  fotograf nunta mereu amabil, vesel si priceput.

Nu este tipul acela suparacios, dar impune respect si trebuie sa il tratati ca atare fiindca este cel mai cautat fotograf din tara la ora actuala.

Daca doriti ca el sa fie cel care sa se ocupe de serviciile foto video nunta, la fericitul vostru eveniment din acesta primavara, contactati-l acum, fiindca peste 2-3 zile va fi deja prea tarziu!

El este acel fotograf de nunta din Bucuresti care isi aduce aparate si echipamente de rezerva sa nu rateze nimic, in cazul in care vreunul dintre ele s-ar defecta si are cele mai bune echipamente fiindca investeste in ele.

Daca ar fi sa il caracterizam in patru-cinci cuvinte pe acest  fotograf nunta, acestea ar fi: exigent, talentat, prevazator si responsabil.

Materialele foto video semnate de Joita Lucian sunt primavaratice, solare, 100% reusite.

Suntem norocosi sa avem in Romania un fotograf de nunta din Bucuresti perfect, cum este Joita Lucian!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *