Femeile nu au niciodata suficiente haine

Sunt femeie, dar cu toate astea nici macar eu nu pot intelege de ce noi, femeile, nu avem niciodata haine suficiente. Este cel mai mare mister nedeslusiv. Avem sifonierele pline, unele chiar dau pe afara, dar cu toate astea cand vedem ceva ce ne place nu putem rezista tentatiei si ajungem sa cumparam acel ceva, doar pentru ca ne-a atras atentia.

Cand vine vorba de haine femei, industria modei profita la maxim. Si asta pentru ca este cunoscuta slabiciunea femeilor pentru haine. De aceea marile case de moda si vestitii designeri scot mereu colectii noi, care sa surprinda de fiecare data cu ceva nou, astfel incat produsele in sine sa se vanda.

Care sunte cele mai apreciate piese vestimentare? Evident vorbim de rochii femei, fie ele lungi, scurte, vaporoase, elegante, romantice sau mai stiu eu cum. Nu conteaza contextul, rochie sa fie, pentru ca femeile stiu ca se adapteze si stiu cum sa asorteze orice textura sau culoare cu evenimentul la care participa. Este un talent si asta.

Daca pe primul loc avem rochiile, atunci pe locul al doilea se claseaza, cu siguranta, cunoscutii pantaloni femei, in special cei office – pentru ca doamnele au grija ca si tinuta de serviciu sa fie una impecabila, dar si mai important, sa fie mereu diferita, pentru a nu se plictisi de aceasta. Iar pantalonii office sunt niste clasici in astfel de tinute.

Vreti sa stiti pentru ce altceva mai au femeile o slabiciune? Pentru pantofi. Dar pantofi cu toc. Da, este ca un fel de lege nescrisa, pe care o impartasim toate. Chiar daca purtam o pereche o singura data, ea trebuie sa fie a noastra, sa fie la noi in garderoba ca sa completeze un lung sir de… alti pantofi cu toc!

Da, noi femeile suntem niste adevarate enigme, greu de descifrat, cu o mare slabiciune pentru haine, pantofi si accesorii de tot felul. Nu exista o descriere mai concreta a femeii, dar mai bine ca este asa: la cat de complexe suntem, sigur cel sau cei care ar reusi sa ne descifreze complet ar ajunge sa isi piarda mintile (la propriu).

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *