Schimbarea de look, o necesitate a zilei

Avand un complet bagaj de cunostinte acumulate atat prin participarea la diferite seminarii si simpozione tematice cat din experienta zilnica in salon coafura Bucuresti , artistii Antica Studio care cu indemanare, maiestrie si dedicatie au grija permanent sa te faca sa te simti minunat, prin daruirea si pasiunea lor si atunci cand vii la un salon de infrumusetare sa te simti  in locul cel mai drag tie. Aici, la noi,fiecare persoana care ne calca pragul reprezinta o provocare pentru make-up sau hair stylistii nostrii deoarece fiecare personalitate este unica.

Impreuna cream opera de infrumusetare ata si nimeni si nimic nu ne impiedica sa o ducem la bun sfarsit, pentru ca tu, pentru noi reprezinti momentul de implinire. Antica Hair Studio este acel spatiu atemporal unde te vei lasa cuprinsa de vise si unde vei realiza ca visele si dorintele tale pentru a te simti fabulos pas cu pas,  prind contur. Intr-o societate in care stresul isi pune amprenta pe fiecare dintre noi, si ne modifica infatisarea noi am ales pentru tine cele mai bune tratamente din cele mai vechi timpuri, pastrate cu sfintenie la curtile regale si le-am imbinat cu cele mai inovatoare tehnici pentru ca timpul sa lase urme frumoase pe chipul tau.

 

Am adunat orele petrecute in salile de curs si le-am valorificat pe oamenii care aleg sa ne ne treaca praful pentru rasfatul propriu. Ne recomanda mereu entuziasmul, profesionalismul , pasiunea, loialitatea, prietenia si discretia. Suntem o echipa tanara de artisti dedicati pentru care arta inseamna garantia frumosului.Si mai ales arta aplicata pe chipul tau. Alegem sa iti oferim atat valori cat si stari care  te vor face sa simtiti diferenta. Prezenta selectelor boutique-uri si a cafenelelor din jur cat si locatia centrala a salonului Antica Studio, ne pozitioneaza intr-un loc usor accesibil, aproape de protipendada Bucurestiului de ieri si de azi. Zilnic, prezenta femeilor incanta ochiul insa nu am uitat nici domnii. Si ei sunt asteptati si bineveniti deoarece in cadrul frizeriei noastre beneficiaza de tunsori moderne, schimbari de look, stilizare sau tuns barba.

Totodata barbatii pot beneficia de pachete complete pentru a li se aranja atat parul cat si barba si de momente de relaxare dupa stresul cotidian, alegand sa vina la SPA. Am organizat pentru tine  acest coafor   astfel incat sa poti profita de un decapaj, decolorare a radacinii sau pe intreaga lungime firului de par profesionale cu produse varf de gama. Poti opta si pentru suvite multicolore iar rezultatul este spectaculos. Pentru ca parul tau sa nu sufere il sustinem cu booster antirupere. Nici daca iti doresti o schimbare a culorii sau mentinere a celei actuale rezultatul nu va fi mai prejos. Cu maiestrie iti aplicam vopsea profesionala cu amoniac sau fara, atat pe parul lung, scurt sau mediu.  Vei simti cum viata ta capata alta semnificatie si prinde alt contur mult mai pretios ca pana acum. Suntem mereu prezenti aici pentru tine, schimbarea de look fiind o cerinta a zilei oamenilor moderni care stiu in permanenta ceea ce vor si nu traiesc ancorati monoton in cotidian.

 

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *