Vrei calitate? Vino la Climatico!

De cand a trebuit sa imi imbunatatesc casa si conditiile din interiorul acesteia, am continuat sa cumpar exclusiv de pe magaiznul online Climatico. Inintial am vizitat site-ul, deoarece auzisem ca detin o gama foarte vasta de aparate de aer conditionat de calitate buna. Spre fericirea mea, site-ul ofera mult mai mult decat un singur tip de aparat de aer conditioant, iar brand-urile ofera destule optiuni. Cu toate ca magaiznul este foarte diversificat, am decis sa cumpar un aer conditionat Daikin, deoarece peste tot am vazut numai pareri bune despre acest brand.

Marca Daikin este asiatica, mai precis din Japonia, si produce electrocasnice foarte apreciate in intreaga lume pentru calitatea lor si rezistenta lor.

Am ales sa cumpar modelul de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M Inverter. Motivul pentru care am ales modelul acesta se datoreaza agentului de racire folosit, care nu dauneaza mediului. Este capabil sa genereze o capacitate de 7000 BTU si face parte din clasa energetica A+++.

Este usor de folosit, deoarece toate comenzile se pot da prin intermediul telecomenzii, care vine inclusa la pachet, iar cartea cu instructiuni este foarte clara despre fiecare aplicatie pe care aerul conditionat Daikin Emura Bluevolution FTXJ20MS-RXJ20M Inverter detine.

Pre langa functia de racire si incalzire se mai incadreaza si urmatoarele:

Functia de autocuratare, autodiagnoza, detectarea prezentei, dezumidificare, purificare, racire si ventilatie.

Desi aparatul a costat un pic mai mult decat un aer conditionat standard, toata investitia a meritat, deoarece ofera cele mai bune conditii de racire, iar procesul de incalzire a camerei este la fel de rapid. Consider ca este o afacere foarte buna, mai ales ca acest produs poate fi folosit in orice conditie climatica. Desi am cumparat aerul conditionat mai mult pentru vara, l-am folosit si toamna aceasta pentru functia sa de dezumidificare. Atunci cand este foarte umed afara, tendinta peretilor este de a se raci iar aceasta funcite previne aparitia mucegaiului si a igrasiei.

Recomand, cu incredere, magazinul online Climatico pentru gama sa de produse exceptionale!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *