Tork este garantul igienei maxime

Omul nu poate trai fara igiena, fiind creat ca una dintre cele mai curate fiinte de pe pamant. Spalatul regulat al mainilor, baile zilnice, produse igienice Tork  care-i stau la dispozitie si de care nu se poate lipsi la toaleta, toate il ajuta sa atinga gradul maxim de igiena care este de fapt etalonul nivelului de trai, de civilizatie si nu in ultima instanta al demnitatii umane.

Ce s-ar face omul fara produse din hartie Tork  , adica hartie igienica fina, dar cu suficiente straturi, incat sa fie utila si sa asigure curatarea impecabila? In prezent, chiar si in iesirile la iarba verde, omul prevazator isi pune in buzunar hartie igienica premium 3 straturi. Vremea improvizatiilor a trecut, fiindca inaintasii nostri au avut experientele lor legate de utilizarea unor plante pe post de hartie igienica si a alergiilor create de acestea. Cand nu ne punem in bagaje produsele de igiena corespunzatoare si improvizam, asa se intampla. Rola Tork de hartie igienica de calitate premium cu trei straturi, lunga de 120 de metri costa numai 13 lei.

Textura produsului a fost indelung imbunatatita si testata, astfel incat s-a ajuns la o formula compatibila si persoanelor extrem de sensibile.

Nevoia de servetele pentru maini si pentru fata este practic inepuizabila in acest moment, mai ales de cand au iesit din uz batistele din panza si este mult mai bine cu cele de unica folosinta, din hartie.

Daca batistele erau depozite de microbi si necesitau spalare (nu se indura lumea sa le puna in tomberon, decat daca erau foarte patate), in prezent, un servetel folosit ajunge la cosul de gunoi sau in soba.

Servetelele fine pot fi folosite la curatarea delicata a fetei, cand in jur nu se afla o sursa de apa si sapun sau nu avem demachainte si dischete. Pe hartia fina raman urmele de praf si de murdarie si aceleasi servetele finute pot servi la indepartarea surplusului de machiaj.

Un contract cu acest magazin de produse de igiena de calitate premium la cel mai mic pret de pe piata asigura curatenia perfecta in toaletele noastre de-acasa, dar si in cele de la firma sau institutia unde lucram, fiindca au in stoc si dezinfectanti maini Tork care indeparteaza bacteriile si virusii de pe mainile noastre.

Setul compus din dispenser de hartie igienica si rola de hartie igienica, respectiv dispenserul de prosoape de hartie pentru maini si rola de servetele pentru maini ne asigura de faptul ca la iesirea din toaleta, omul nu pune mana direct pe toata hartia de sters pe maini, ci numai pe aceea pe care o foloseste el si pe care i-o livreaza dispenserul.

In afara de hartie la fel de necesare sunt odorizantul pentru vasul de toaleta, sapunul lichid pentru maini si dezinfectantul pentru maini ca toti microbii sa fie lasati la iesirea din baie.

MANISOFT 500ml Lotiune antimicrobiană pentru spalarea igienica a mainilor costa 25 de roni si ar trebui sa se gaseasca in orice toaleta particulara, dar si in cele publice.

Livrarea acestor produse de permanenta necesitate se face gratuit oriunde in tara la comenzi mai mari de 175 de lei.

Am putea spune ca prin produsele pe care le furnizeaza, acest magazin face o temeinica educatie pentru igiena maxima a omului.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *