Stiluri de bijuterii personalizate Felicity Store pentru fiecare femeie

Fiecare femeie are un stil unic caruia ii ramane fidela de-a lungul timpului. Indiferent de tendinte in moda sau de influente venite din afara, o femeie cu bun gust va purta mereu doar ce o reprezinta 100%. Iar la look-urile sale de zi cu zi se adauga bijuterii handmade, create parca pentru ea.

Magazinul online Felicity Store, cu o experienta bogata pe piata crearii si comercializarii de accesorii handmade, ia prin susprindere mereu doamnele si domnisoarele din Romania. In plus, pe site se regasesc variate stiluri de bijuterii personalizate cu insertii naturale si montura din materiale de calitate, pentru orice preferinta.

Asa se face ca romancele nu trebuie sa se multumeasca doar cu o categorie de accesorii create de mana marca Felicity. Online, ele regasesc cercei, pandantive, bratari handmade, inele din argint si brose vintage, in diferite modele sofisticate, perfecte pentru a fi asortate la stiluri vestimentare diverse.

Felicity Store prezinta cele mai iubite stiluri de bijuterii personalizate pentru orice femeie

Femeia romantica

Aceasta este delicata, sensibila, naturala si foarte feminina. Ea prefera vestimentatiile care debordeaza inocenta, nostalgie, dar si romantism. Un asemenea stil minunat este completat de minune de pandantive personalizate cu elemente naturale delicate si subtile. Printre cele mai diafane bijuterii personalizate marca Felicity se numara accesoriile cu boboci miniaturali de trandafiri, cele cu liliac natural sau cele cu petale fine de flori, precum pandantivul Pink Sakura.

Femeia eleganta

Acest tip de femeie adora lucrurile simple, dar clasice si elegante. Ea va purta cu placere bijuterii vintage, cercei deosebiti, bijuterii din argint sau accesorii minimaliste de cea mai buna calitate. De asemenea, pune pret pe bijuurile mostenire din familie, de aceea va fi incantata si de acele bijuterii personalizate cu mesaj sau cu poza pe care i le oferi. Un exemplu graitor in acest sens este modelul de pandantiv personalizat cu floare de cires de la Felicity, cu lant din bronz.

Femeia minimalista

Aceasta te va surprinde mereu prin eleganta, postura si tinutele ei. Iti va parea desprinsa parca din revistele classy. Ea poarta in mare bijuterii pretioase in tonuri neutre, minimaliste. Femeia in cauza va selecta accesorii stilate, create de mana, din materiale de calitate superioara, si le va asorta la vestimentatii elegante, fara prea multe pete de culoare.

Insa, indiferent de alegere, ea va arata mereu chic, si vei dori sa ii abordezi stilul atat de rafinat. Acestei prezente i se potrivesc cel mai bine accesoriile simple, dar de efect, de genul bijuteriilor personalizate de pe site-ul Felicity Store. Moderne sau clasice, modelele de bratari handmade de pe site, cu montura din argint sau bronz, cu snur rosu sau negru, pot fi piese definitorii pentru accesorizari subtile.

Stilul tau care este? Felicity iti permite sa fii tu cu cele mai frumoase modele de accesorii create de mana, unicat.

 

 

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *