O angajare care nu te limiteaza

Cum decurge relatia dintre un angajator obisnuit si un salariat stresat?
Angajatorul portioneaza cu grija salariul ca angajatul sa depinda 100% de el. Banii nu se ajung de la o luna la alta sau in cel mai fericit caz abia acopera facturile, ratele si cosul zilnic.
Asa, salariatul este nevoit sa se prezinte mereu la serviciu, sa accepte conditiile grele de munca pentru banii care ii asigura supravietuirea.
Prin limitare se produce dependenta totala. Din cand in cand, angajatului i se mai da o prima minuscula, vouchere de vacanta sau bonuri de masa, mici pacaleli de care sa se bucure si care sa-l atraga.


Stiu insa angajatori care nu te limiteaza si te ajuta sa te realizezi material, ca tu din recunostinta sa ramai la ei.
Cele mai tari angajari videochat se fac la Money-studio.ro
Acest angajator face parte din categoria celor care ofera joburi ideale, deoarece:
-nu impune un program de munca. Fiecare model videochat isi alege orarul de lucru in functie de cum reuseste sa se trezeasca dimineata si de alte ocupatii paralele pe care le are. Multe dintre fete sunt studente si cu ajutorul banilor castigati reusesc sa se intretina in facultate. Invatamantul superior este foarte costisitor.
-nu exista limita superioara de plafonare a salariului. Daca o debutanta nu are voie sa ia mai putin de 5 000 de dolari pe luna, o fata cu experienta, cu atitudine si dedicata meseriei, ajunge la 50 000 de dolari pe luna si de ce nu si la 80 000 de dolari. Va imaginati cum se poate simti cineva care castiga o jumatate de apartament intr-o luna sau valoarea unei masini destul de bune?
-angajatorul se implica in problemele salariatului, cand acesta are nevoie de sustinere. El mediaza cumpararea in cele mai bune conditii a unui apartament direct de la dezvoltator, leasingul masinii sport, operatii estetice in rate, facute la cele mai bune clinici de specialitete din Bucuresti.
-conditii excelente de munca. Spatiile de lucru ofera conditii de lux. Paturile imbracate in piele sunt mari si confortabile, covoarele elegante si pufoase, designul de vis. Salariatele vin cu aceeasi placere la serviciu, cum s-ar duce sa se cazeze la un hotel de cinci stele sa isi petreaca vacanta.
-stimuleaza competitivitatea prin concursuri dotate cu premii tentante. Modeleul videochat care aduce cele mai mari incasari studioului obtine ca premiu un apartament, cel de pe locul al doilea o masina, urmeaza excursia exotica si voucherul de cumparaturi de la magazinele exclusiviste din Bucuresti.
-plateste contributiile la zi, asta inseamna ca salariatul se va bucura de toate drepturile: vechime, asigurare de sanatate, pensie, cand va ajunge la varsta potrivita.
Cam acesta este portretul angajatorului care nu isi limiteaza angajatii, ci ii stimuleaza permanent sa isi depaseasca performantele anterioare si sa se realizeze material intr-un timp scurt.
Conditiile de angajare nu sunt deloc grele, nu se cer studii, nici experienta anterioara, nici cine stie ce competente, ci nivel mediu de cunoastere a limbii engleze si disponibilitatea de a invata.
Experienta acumulata aici foloseste toata viata, iar din salarii se poate achita lejer o casa si o masina.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *