Echipeaza-ti corespunzator autoturismul pentru sezonul rece!

Orice sofer responsabil stie ca masina trebuie sa fie pregatita pentru orice situatie. Un aspect foarte important fata de care orice conducator auto trebuie sa tina cont, este starea anvelopelor. Un set de cauciucuri corespunzator si inlocuit la timp fie ca este vorba schimbarile climatice sau de gradul de uzura, va contribui la siguranta traficului.
Distanta de franare este influentata in mod direct de calitatea anvelopelor, gradul de uzura sau daca anvelopele respective sunt potrivite pentru sezonul in care ne aflam. Si pentru ca tot am adus in discutie anvelopele pentru sezonul potrivit si cum deja in foarte multe zone din tara sezonul rece a inceput sa se simta, soferii s-au conformat si si-au echipat autoturismele cu incaltarile de iarna.

Insa nu peste tot temepraturile au scazut pana la pragul in care trebuie sa echipam masinile utilizand cauciucuri iarna dar timpul ramas pana la acel moment este destul de scurt asa ca cei care inca nu si-au echipat autoturismele corespunzator pentru iarna, ar trebui sa o faca pentru a nu fi luati prin surprindere.
Fie ca este vorba de anvelope dedicate pentru iarna sau anvelope all season, utilizarea acestora este esentiala pentru siguranta traficului rutier dar si pentru a evita sanctiunile din partea autoritatilor in cazul in care circulati pe drumurile publice cu un autoturism care nu corespunde cu cerintele impuse prin lege.
Daca va aflati in situatia in care trebuie sa achizitionati cauciucuri de iarna pentru a face schimbarea, trebuie sa stiti ca aveti la cine sa apelati daca va doriti anvelope de calitate dar la preturi foarte avantajoase.
Anvelo-one.ro va pune la dispozite o gama foarte variata de anvelope pentru toate dimensiunile de jante, latime si inalitme. In cazul in care veti comanda un set complet de 4, veti beneficia de transport gratuit oriunde in tara. Produsele comercializate de acestia sunt 100% noi si originale, in general produsele beneficiaza de garantie de 36 de luni dar poate varia in functie de producator si aveti drept de reutur timp de 30 de zile daca apar probleme cauzate de defecte de fabricatie sau produsele nu sunt conform cu cele prezentate.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *