Ce trebuie sa stii despre paturile din bambus

Cauti o patura care sa indeplineasca toate cerintele tale precum mentinerea caldurii, fina la atingere sau antibacteriana? Ei bine am gasit exact ceea ce ai nevoie in magazinul Morris Alexander: paturile din bambus iti indeplinesc toate aceste nevoi. Paturile din bambus sunt de multe ori cele mai potrivite atunci cand ai nevoie de o patura care sa te incalzeasca pe timp de iarna, dar care sa te si „racoreasca” in sezonul cald. Iata ce trebuie sa stii despre aceste tipuri de paturi.

Paturile din bambus isi justifica pretul prin calitatile deosebite pe care le au. Fabricate din materiale de calitate atent selectionate si prelucrate cu grija de catre producatori de top, paturile din bambus mentin caldura de care ai nevoie intr-o seara tarzie petrecuta pe canapeaua din living sau in patul mare de dormitor absorbita de un film bun.

Unul dintre marile avantajele care diferentiaza aceste paturi de altele este faptul ca materialul respira. Stii acea senzatie de caldura exagerata pe care ti-o dau unele paturi si ai senzatia ca te sufoci? Ei bine, cu ajutorul paturilor din bambus te poti asigura ca scapi de aceasta senzatie. Bambusul din compozitia acestor paturi iti ajuta pielea sa respire si ii ofera exact caldura de care are nevoie pielea ta.

Paturile din bambus sunt prima alegere atunci cand se cauta o patura antialergica si antibacteriana. Pentru siguranta pielii tale alege aceste tipuri de paturi si bucura-te de igiena in caminul tau. Bambusul din aceste paturi nu permite retinerea microbilor sau a alergenilor dupa mai multe utilizari. De aceea, ele pot fi folosite si pentru pielea sensibila a bebelusilor.

Paturile din bambus se bucura de o recunoastere deosebita in ceea ce priveste finetea lor. Sunt considerate a fi cele mai fine paturi dintre cele care se comercializeaza in magazinele de textile.

Dincolo de aceste aspecte legate de temperatura pe care o pastreaza, finetea sau proprietatile antialergice sau antibacteriene, paturile din bambus sunt atat de frumoase din punct de vedere estetic incat pot fi foarte bine folosite pentru a decora incaperile. Poti alege sa asezi o patura din bambus peste lenjeria de pat din dormitor in timpul zilei, atunci cand nu se odihneste nimeni sau pur si simplu sa o asezi pe canapeaua din living. Pe langa faptul ca se va potrivi de minune cu decorul livingului sau va fi pata de culoare de care vei avea nevoie, va fi exact la indemana atunci cand ai nevoie de o sursa de caldura.

Paturile din bambus reprezinta excelente idei de cadouri. Daca esti in pana de idei cu un cadou potrivit pentru petrecerea de casa noua pentru prieteni, o patura din bambus de calitate le va prinde foarte bine. Chiar poti sa furi cateva informatii legate de preferintele legate de culoare si sa cauti un model potrivit pentru decorul livingului lor.

Urmareste ofertele din magazinul Morris Alexander la gama de paturi bambus si alege produse de calitate pentru sezonul rece!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *