Studioul King a lansat Candy Crush Friends Saga, un nou joc de mobil

București, 25 octombrie 2018 – King a lansat Candy Crush Friends Saga, un nou titlu care face parte din seria Candy Crush Saga, una dintre cele mai cunoscute francize de jocuri de mobil. Candy Crush Friends Saga duce experiența de joc la un nou nivel introducând o modalitate nouă de gândire strategică pentru acțiunea din regatul dulciurilor și o lume 3D inovativă, formată din moduri noi de joc și caracteristici impresionante. King România a luat parte la realizarea acestui proiect prin asigurarea testării problemelor de programare și a experienței de utilizare.

Candy Crush Friends Saga are 380 de niveluri disponibile și pentru prima dată în istoria francizei Candy Crush, jucătorii pot să realizeze o conexiune mai profundă cu personajele lor preferate, ajutându-le să treacă peste diferite noi provocări din regatul dulciurilor, folosindu-se de puterile lor unice.

Candy Crush Saga a luat lumea prin surprindere în 2012, devenind rapid cel mai descărcat joc de pe App Store și unul dintre cele mai populare jocuri de mobil de până acum, fiind jucat de milioane de oameni din întreaga lume. Personajele jucăușe care au captivat jucători și bomboanele colorate au devenit renumite pe plan internațional.

Candy Crush Friends Saga este disponibil pe platformele iOS App Store, Google Play Store și pe dispozitivele Windows. Mai multe informații despre joc se găsesc pe site-ul oficial King.

Despre King

King este unul dintre liderii segmentului de jocuri destinate platformelor mobile. Compania are o rețea care a înregistrat 285 milioane de utilizatori activi lunar începând cu primul trimestru al anului 2018 și a dezvoltat peste 200 de jocuri care s-au bucurat de succes în întreaga lume. Aceste jocuri pot fi accesate prin intermediul site-urilor king.com și royalgames.com, Facebook și platforme mobile precum Apple App Store, Google Play Store, Microsoft Windows App Store și Amazon Appstore. King a fost achiziționat de Activision Blizzard în februarie 2016 și deține studiouri în orașe precum Stockholm, Malmö, Londra, Barcelona, ​​Berlin și Seattle, alături de birourile din San Francisco, Los Angeles, New York, Chicago, Malta, Tokyo și București.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *