Ferestre mai curate

Orice gospodina, face, macar o data pe saptamana, o curatenie temeinica. O curatenie generala este indicata insa o data, de doua ori pe luna. Atunci se spala covoarele, se spala geamurile casei, perdelele, draperiile si tot asa. Este ca o dezinfectare a locuintei, de care avem nevoie pentru a trai intr-un mediu cat mai curat si igienic. De cand m-am mutat la casa, curatenia trebuie facuta si mai des. Asta pentru ca, din gradina aduc, atat eu, cat si copiii sau sotul, mult mai multa mizerie. In plus, si geamurile trebuie curatate mult mai des. Praful se aseaza cam la doua, trei zile dupa ce am spalat geamurile. Asa ca, odata pe saptamana trebuie sa le curat. Este munca foarte multa si nu as fi crezut ca, unul din lucrurile care conteaza, pentru a mentine cat mai mult claritatea, curatenia, dar si pentru a obtine rezultate mai bune, este detergentul folosit.

Cat timp locuisem la bloc, pentru ca spalam geamurile, o data pe luna, nu acordam o importanta prea mare detergentului. Luam ce era mai ieftin. Ce-i drept, la etajul patru, acolo unde locuiam, nu se depunea prea mult praf. Acum insa, am obsersvat ca detergentul pe care il folosec, nu mai face fata si trebuia sa dau de cateva ori pe geam pentru a lua tot praful. Pentru ca deja ma integrasem in comunitate, am vorbit cu o vecina. care avea mereu geamurile casei curate ca lacrima. Am intrebat-o in legatura cu ce detergenti geamuri foloseste. Aceasta mi-a spus ca, de ceva timp, cumpara detergenti pentru geamuri, dar si pentru rufe, pardoseli si mobila, de la magazinul online Sanito.ro. Si ea, la randul ei, aflase de acest magazin, de la o alta vecina. Mi-a recomandat sa cumpar Sano Clear Blue Trigger.

Nu am mai stat pe ganduri si, ajunsa acasa, am intrat imediat pe site-ul celor de la Sanito.ro. Astfel am aflat ca nu este un magazin online deschis de ieri, de azi, ci are o experienta de peste 12 ani in acest domeniu, al comercializarii detergentilor. Colaboreaza cu firme si institutii mari din Romania si toti clientii sunt multumiti de produsele magazinului. Au detergenti profesionali si universali, indicati pentru orice fel de utilizare. Am cautat imediat detergentul pentru geamuri recomandat de vecina mea si am citit cateva informatii. Acesta vine intr-un recipient cu pulverizator si este indicat pentru geamuri si orice alta suprafata din sticla, dar si pentru plastic, ceramica sau crom. Am facut imediat comanda si, in cosul de cumparaturi, am mai pus si alti detergenti pentru vase, rufe si pardoseli. In cateva zile am avut comanda la mine acasa. Livrarea a fost prompta si produsele au ajuns in cele mai bune conditii. Nu am mai stat nicio clipa si am inceput sa incerc detergentul de geamuri. Nu a trebuit sa dau de doua ori. Praful si murdaria s-au luat imediat.

Pentru mine, Sano Clear Blue Trigger, este un produs excelent. Curata bine si eficient si, in plus, imi scurteaza din timpul dedicat curateniei. Recomand tutror gospodinelor, care isi doresc o casa curata, sa acceseze site-ul Sanito.ro, pentru produse de calitate.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *