Service copiatoare numai cu CopyService

Compania CopyService lucreaza pe piata reparatiilor si vanzarii de echipamente de copiere si imprimare din Bucuresti, timp de multi ani. In acest timp, specialistii companiei noastre au castigat o multime de experienta in domeniul intretinerii,  reparatiilor si vanzarii de echipamente de birou.  Specialistii companiei pot efectua reparatii urgente cu diferite grade de complexitate ale copiatoarelor, imprimantelor si dispozitivelor multifunctionale fabricate de toti producatorii renumiti.

Calificarea profesionistilor companiei, le permite sa efectueze rapid intretinerea de rutina si, daca este necesar, sa repare urgent orice dispozitiv, de la cea mai buna imprimanta laser sau konica minolta second hand, pana la cea mai buna imprimanta laser color.

Cine are nevoie de repararea echipamentului de copiere?

Printre clientii nostri, exista numerosi reprezentanti ai intreprinderilor mari si mijlocii, precum si institutii de stat. Dupa cum stii, in birourile unor astfel de companii, copiatorul si imprimanta primesc o multime de sarcini, si, chiar si cele mai fiabile dispozitive pot esua, la un moment dat. Dispozitivele moderne de copiere si imprimare, inseamna: copiatoare konica minolta second hand, imprimanta laser cu scanner, si astea sunt doar cateva exemple de masini multifunctionale cu o tehnologie  foarte dificila.

Aceasta tehnica necesita nu numai o manipulare atenta, ci si o intretinere profesionala competenta, service  si in timp util. Perioadele si periodicitatea intretinerii echipamentului de tiparire,  sunt stabilite de producatorul sau si, la fel ca si autovehiculul, sunt legate de citirile contorului. Firma de service imprimante Bucuresti, te poate ajuta nu numai cu service copiatoare

si imprimante, ci si cu inchirierea unor astfel de dispozitive.

Intretinere tehnica

Incalcarea termenilor de intretinere,  conduce la diverse consecinte negative, variind de la iesirea din garantie a dispozitivului si pana la  reparatii de mare complexitate a dispozitivelor, care apar de obicei, in momentul cel mai nepotrivit. In cazul unui esec total sau distrugerea unei piese componente, specialistii firmei CopyService vin in intampinarea ta cu solutii eficiente. Acestia iti pot oferi spre inchiriere dispozitive pe care le poti folosi in munca ta.  Exista destul de multe probleme, mai ales in cazul in care biroul, este unul de servicii copier documente, fluxul de lucru fiind foarte mare. In acest caz, munca nu poate fi intrerupta, deoarece, acest lucru ar putea duce la pierderi mari. Insa, firma CopyService iti poate oferi spre inchiriere copiatoare si imprimante laser color consumabile ieftine, copiatoare second hand Konica Minolta, Canon, HP, Xerox si multe altele.

Promptitudine la problemele aparute

Angajatii companiei inteleg importanta raspunsului prompt la problemele intampinate de clientii cu echipament de copiere. Departamentul nostru tehnic este gata sa mearga la biroul clientului, in regim de maxima urgenta si sa elimine cu promptitudine orice defectiune, iar in cazul in care aceasta nu mai poate fi remediata, clientului i se ofera spre inchirieri copiatoare second hand ieftine si de asemeni, imprimante ieftine. La inchirierea acestor dispozitive second hand pentru birou,  se ofera  intretinere la timp, competenta si regulata, iar daca la un moment dat dispozitivele necesita inlocuirea anumitor piese, acestea vor fi inlocuite imediat cu piese de schimb pe care firma le are in stoc.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *