Cum tinem curata o cladire cu multe geamuri

Am o firma de curatenie profesionista. Fac curat atat la domiciliul persoanelor fizice cat si la sedii de firme sau companii din oras. Seriozitatea si profesionalismul sunt lucrurile care ne recomanda si ne reprezinta. Avem oameni eficienti, rapizi si extrem de amabili. Sa nu va ganditi ca a face curatenie este o treaba usoara. Exista inclusiv tehnici de a curata interiorul dar si exteriorul cladirii. Unele contracte sunt mai usoare, altele insa ne dau batai de cap.
Asa s-a intamplat cand in oras s-a deschis o noua cladire de birouri. Este ca acele cladiri pe care le vedem in filme, din sticla. Nu are decat 4 etaje dar pare a fi un cub imens de cheata. Pentru o astfel de cladire, curatenia este o provocare. In momentul in care acolo s-au terminat lucrarile, cineva trebuia sa faca curatenie. Trebuia curatata gresia, grupurile sanitare, incaperile destinate bucatariei si geamurile. Acestea trebuiau sa straluceasca pe interior si pe exterior. Norcul nostru a fost ca suntem singura firma din oras care pune la dispozitia clientilor si oameni care au echipamente speciale pentru a curata geamurile exterioare ale unei cladiri.


Pentru aceste lucrari folosim detergenti geamuri profesionali. Magazinul online cu care colaborez se numeste Sanito.ro. Am ales acest magazin, deoarece il recomanda experienta de peste 12 ani in domeniul produselor pentru igiena, curatare si dezinfectare dar si cei peste 5000 de clienti, reprezentand in special mari companii si institutii din Romania, multumiti de serviciile magazinului. Acesta nu numai ca ofera produse superioare, din punct de vedere al calitatii, dar preturile nu au concurenta. Daca nu stiti ce sa alegeti, veti beneficia si de consiliere adecvata datorita echipei de tehnicieni specializati in astfel de lucruri.
Astfel, de la magazin, comand de fiecare data, pentru curatarea geamurilor, detergentul Glasspon. Acesta este un detergent concentrat pentru geamuri, cu efect antistatic si antiaburire. Vine la bidoane de 5 litri. In afara de utilizarea lui pentru fersetre si geamuri, se mai poate folosi, cu succes, in curatarea oglinzilor si obiectelor de cristal.
Pentru geamurile din interior folosesc detergent Cristal Glass Super. Acesta este cu pulverizator si are efect degresant. De aceea, este ideal pentru interior, deoarece aici se gasesc cele mai multe urme si amprente ale degetelor.
De la magazinul Sanito.ro mai achizitionez stergatoare pentru geamuri, bureti speciali dar si detergenti profesionali pentru podele si igiena grupului sanitar. Practic, tot ce tine de curatenie, este procurat de la Sanito.ro. Asta pentru ca este magazinul in care am cea mai mare incredere. Toate produsele sunt de calitate superioara, asa cum spuneam, si, in plus, sunt extrem de multumita de rapiditatea cu care imi sunt livrate. Pentru comenzile mai mari de 175 de RON, beneficiez de transport gratuit. Dupa ce plasez comanda, in maxim 48 de ore am produsele la sediul firmei mele.
Datorita eficientei angajatilor mei dar si a produselor de curatenie pe care le folosim, reputatia noastra este cea mai buna din oras. Daca aveti o afacere de acest gen sau lucrati in orice alt domeniu, alegeti produsele de la Sanito.ro si nu veti regreta. Si nu uitati, oricand va ajuta un detergent Cristal Glass Super!

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *