Madalin este alegerea potrvita pentru nunta ta

Madalin Dumitru este cel care a infiintat Madvideo in anul 2009 pentru a perfectiona arta videografiei pentru nunti. Madalin doreste sa expuna mai mult decat o simpla filmare prin lucrarile lui si sa transforme fiecare pelicula de nunta intr-un film veritabil.

Astfel, atat el cat si colegii sai sunt pregatiti si dornici sa imparta aceasta pasiune cu clientii lor. Madvideo este formta din 14 videografi profesionisti iar fiecare are un stil unic de a regiza o filmare, intr-un mod artistic.

De cand si-a inceput activitatea Madalin a daruit, de fiecare data, filmari de calitate fapt care l-a consacrat printre cei mai buni cameramani pentru nunti, din Romania.

Acesta este dispus sa lucreze cu clientul pentru a atinge obiectivele dorite. Pentru el, filmatul nu este doar o meserie, ci o pasiune pe care o pune in practica zilnic la diferitele evenimente la care participa.

Madalin este, cu siguranta, videograful pe care doresti sa il aduci la un astfel de eveniment. Acesta dispune de echipamente de ultima ora iar talentul lui este unic. Reuseste sa surprinda, cu multa maiestrie, cele mai frumoase momente cu ajutorul obiectivului.

Clientii care doresc sa il contacteze pentru un eveniment, o pot face prin intermediul site-ului Madvideo, cautand cameraman nunta Madalin.

Site-ul pune la dispozitia vizitatorilor portofoliul fiecarui videograf iar prin aplicatia online acestia pot introduce data si locatia unde sa va tine nunta.

In cazul in care Madalin este disponibil si nu trebuie sa participe la niciun alt eveniment el va veni cu cel mai mare drag.

Tehnicile sale avansate, cum ar fi filmarea cu ajutorul dronei si alte diferite dispozitive, vor face ca filmarea de nunta sa devina o capodopera pe care o sa doresti sa o revezi in fiecare saptamana.

Recomand, cu cea mai mare incredere, serviciile lui Madalin Dumitru de la Madvideo, deoarece fiecare filmare este o experienta unica pe care o ofera cu drag clientilor sai.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *