Plantronics a anunţat noile căşti de gaming RIG 300 şi RIG 400 PRO cu o performanţă spectaculoasă a sunetului şi design ergonomic

Noile căşti Plantronics RIG 300 şi RIG 400 PRO arată pe atât de spectaculos pe cât este de performant sunetul şi designul ergonomic, fiind uşoare pentru sesiuni de gaming de anduranţă.

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, a anunţat recent lansarea căştilor de gaming RIG 300 şi RIG 400 PRO HC, cu un sunet profund, carcasă uşoară şi finisaje durabile care le vor oferi gamerilor o experienţă audio unică. Noile dispozitive sunt compatibile cu Nintendo Switch, Xbox One, PS4 or PC.

Seria RIG 300, concepută special pentru gamerii începători, este compatibilă cu Xbox One (HX), PlayStation (HS), Universal (HC) şi PC. Căştile dispun de un design modular, durabil, cu cupe auriculare deschise, uşoare şi confortabile pentru sesiuni-maraton de gaming. Acestea permit de asemenea, gamerului să rămână  atent la sunetele din jur, pentru siguranţă şi confort.

Alte caracteristici includ: tehnologia de siguranţă acustică SoundGuard care protejează auzul gamerului de creşterea accidentală a volumului şi de nivelul maxim de decibeli, drivere de 40 mm care asigură başii pentru un sunet de înaltă definiţie şi care amplifică fiecare detaliu acustic, respectiv comenzile volumului şi butonul de anulare a sunetului în linie (integrat pe fir).

RIG 400 PRO HC este o versiune îmbunătăţită a modelului RIG 400 pentru a ajuta gamerii competitivi să obţină rezultate mai bune cu ajutorul dispozitivului de reglare a volumului RIG Game Audio Dial, aflat în curs de patentare.

Principalele caracteristici includ: protecţii pentru urechi din două materiale care diminuează sunetele exterioare pentru a le asigura gamerilor cel mai bun confort în cursul sesiunilor lungi de gaming, drivere dinamice de 40 mm cu rezonatoare de frecvenţă joasă, capacitatea de a activa sunetul tridimensional cu un cod preplătit de activare a sistemului Dolby Atmos for Headphones (Dolby Atmos pentru căşti, exclusiv pentru Xbox One, nu este disponibil pentru modelul HS pentru PlayStation 4).

Preţuri şi disponibilitate

Seria RIG 300, pentru Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch şi Windows 10, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de €39.99 şi va fi disponibilă în curând şi în România.

RIG 400 PRO HC, pentru Xbox One şi PlayStation 4, este disponibilă pe Plantronics.com la preţul de €59.99 şi va fi disponibilă în curând şi în România

Mai multe informaţii despre caracteristicile seriei RIG 300, în ediţiile HX, HS, HC şi PC sunt disponibile accesând hyperlinkurile de mai înainte, iar despre RIG 400 PRO HC găsiţi detalii suplimentare aici.

About Plantronics

Plantronics este un pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor. Tehnologia Plantronics creează experienţe colaborative bogate, naturale, astfel ca ideile bune să poată fii împărtăşite şi ascultate oriunde, oricând şi oricum ar avea loc.

Portofoliul companiei de comunicaţii integrate şi soluţii de colaborare cuprinde căşti, software, telefoane de birou, sisteme de conferinţă video şi audio, servicii. Soluțiile noastre sunt folosite la nivel mondial atât de către consumatori, cât și de către alte afaceri, fiind alegerea ideală pentru birouri cu format deschis. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi plantronics.com.

Marca Bluetooth este deţinută de Bluetooth SIG, Inc. şi orice utilizare a mărcii de către Plantronics, Inc. este sub licenţă. Toate celelalte mărci sunt proprietatea deţinătorilor respectivi.

Plantronics este prezent în România de la sfârşitul anilor 1990 prin intermediul unui parteneriat de durată cu distribuitorul local ABN Systems International, www.abnsystems.ro.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *