Ceasul perfect de la Giacomo Design

Noua colectie a brandului Giacomo Design este intitulata Eccezionali, colectie ce este conceputa intergal pentru a celebra stilurile casual si natural. Compania Giacomo Design produce ceasuri din lemn unicat, accesorii ce vin cu garantia ca nu exista doua ceasuri produse din acelasi material lemnos.

Brandul Giacomo Design lanseaza ceasuri ce sunt comercializate pe piata europeana in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, accesorii ce pot fi achizitionate de la reprezentantii locali si internationali din toata lumea.

Forma carcasei este rotunda, cadranul este de culoare gri, indicatorii ceasului sunt de culoare aurie iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, o sticla tratata ce este extrem de recunoscuta mondial pentru rezistenta si accesibilitatea ei.

Carcasa ceasului este crem pal cu accente succinte de roz si maro, ceasul are o grosime de 10 mm, ceasul masoara atat in latime cat si in inaltime 40 mm, bateria ceasului este incorporata, iar odata cu achizitionarea ceasului Eccezionali GD08402, este foarte probabil sa beneficiati si de doi ani de garantie.

Ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 2 ATM, motiv pentru care specialistii nostril nu va recomanda sa udati sau stropiti aceste accesorii cu apa. Ceasul dama Eccezionali GD08402 este un brand cunoscut exclusiv pentru ceasurile de inalta calitate si usor de accesorizat pe care le produce.

Ceasul Eccezionali GD08402 este dotat cu mechanism quartz, un mechanism considerat a fi mult mai precis decat multe dintre ceasurile foarte scumpe de origine scandinava.

Ceasul Eccezionali GD08402 este unul dintre acele ceasuri de mana (https://ceasmania.ro/ceasuri-de-mana/) ce au ca public tinta personaele deschise la minte ce sunt  mereu orientate spre achizitionarea de accesorii calitative si inedite.

Bratara ceasului dama Eccezionali GD08402 este confectionata din lemn de artar, bratara are culoarea crem pal luminat, bratara masoara in lungime 18 mm, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame de tip fluture, iar caracteristicile speciale ale ceasului sunt: afisajul ore, minute si afisaj zilele saptamanii.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *