BenQ lansează modelul LU950 BlueCore, un videoproiector laser ce combină instalarea eficientă, flexibilitatea şi performanţa de durată a laserului

Bucureşti, România, August 2018: BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, anunţă disponibilitatea modelului LU950, ultima adiţie la seria de videoproiectoare laser BlueCore. Noul model este conceput să ofere un nivel mare de luminozitate, folosind avantajele tehnologiei cu laser timp de peste 20.000 de ore fără intervenţii din partea utilizatorului.

BenQ LU950 este dotat cu un sistem de proiecţie BlueCore capabil să genereze 5000 de ANSI lumeni, imagini clare cu luminozitate intensă şi rezoluţii WUXGA.

“LU950 oferă soluţia de proiecţie ideală pentru mediile de afaceri actuale” a declarat Conway Lee, Preşedintele BenQ Corporation. “Pe lângă calitatea excelentă a imaginilor şi durabilitatea superioară oferită de proiecţia laser BlueCore, LU950 oferă exact acele capabilităţi de instalare necesare unei săli de conferinţă, eliminând astfel costurile şi dificultăţile ce apar în general la instalările AV.”

Îmbunătăţind durabilitatea sursei de lumină laser BlueCore şi bazându-se pe fiabilitatea DLP dovedită, BenQ LU950 vine echipat cu tehnologia de ultima oră, precum BenQ Dust GuardTM Pro sistemul ce protejeaza impotriva prafului: modulul laser, sistemul optic sigilat al cipul DMD, discul de culori dublu capabil să ofere culori RGBY intense, precum şi toate componentele optice. Dust GuardTM Pro elimină posibilele erori datorate prafului de pe senzor și discul de culoare, eventualele pete de pe imaginile proiectate şi combate degradarea culorilor, totul pentru a livra o imagine de calitate fără costuri suplimentare şi timp pierdut în service.

Pentru a se adapta diverselor nevoi ale sălilor de conferinţe, centrelor de dezvoltare şi sălilor de lectură de toate dimensiunile, LU950 oferă posibilitatea ajustării pe orizontală şi verticală, zoom mare de 1.6X şi capabilităti de proiecţie la 360 de grade, precum şi opţiunea de a mări sau micşora digital imaginea. Toate aceste setări pot fi salvate în memoria internă, facilitând astfel o flexibilitate mai mare la instalare.

BenQ LU950, oferă şi compatibilitate completă cu soluţii third-party, precum Extron, Crestron, AMX şi Pj-Link. Astfel, videoproiectorul poate fi gestionat din BenQ MDA (Multiple Display Administration), permiţând inginerilor IT să controleze şi să verifice într-un mod foarte eficient mai multe proiectoare.

BenQ LU950 este disponibil in Romania din luna August prin distribuitorii autorizati.

Pentru a afla mai multe despre soluţiile profesionale de proiecţie BenQ, vă rugăm să vizitaţi http://business-display.benq.com/en/index.html

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *