Milestone Systems isi mentine pozitia de lider global in clasamentul furnizorilor de solutii VMS pentru al zecelea an consecutiv

 Incasarile Milestone Systems din domeniul sistemelor de video management (VMS) au crescut fata de 2016 cu 21%, in conditiile in care piata a inregistrat o crestere de 8%, ceea ce i-a asigurat pozitia de lider in clasamentul global al furnizorilor de solutii VMS in cadrul Raportului de Cercetare de Piata IHS Markit pentru 2018.

COPENHAGA – 5 iulie 2018. Conform studiului de piata efectuat de IHS Markit (NASDAQ: INFO), Milestone Systems este pentru al 10-lea an consecutiv furnizorul de solutii VMS nr. 1 la nivel global, din punct de vedere al incasarilor. in 2017, Milestone Systems a detinut o cota de 10.2% din piata VMS globala, inregistrand astfel o crestere fata de cele 9.1 procente detinute in 2016.

Milestone Top1VMS

“Conform estimarilor, piata VMS globala a crescut in anul 2017 cu 8%”, a declarat Jon Cropley, Senior Principal Analyst pentru solutii de supraveghere video IHS Markit. “Oferta din acest domeniu devine treptat mai concentrata. Estimam ca in anul 2015, cei mai mari furnizori au detinut impreuna o cota de piata de 48% din totalul incasarilor. Aceasta valoare a crescut la 57% in 2017.”

“Milestone Systems a inregistrat o crestere solida a incasarilor pe piata solutiilor VMS, de 21% fata de 2016, ceea ce este de aproape trei ori mai mult decat cresterea pietei. Nu exista niciun dubiu ca modelul nostru de afaceri bazat pe parteneriate si comunitatea formata in jurul platformei noastre deschise reprezinta elementele care au stat la baza acestei evolutii pozitive. Ne mandrim ca suntem un partener de incredere al comunitatii”, a spus Lars Thinggaard, Presedinte si CEO, Milestone Systems.

Pe langa faptul ca si-a mentinut pozitia de lider global, Milestone Systems ocupa locul 1 si in Europa/ Orientul Mijlociu/ Africa (EMEA), cu o cota de piata ce a crescut la 17.1%, fata de 14.8% in 2016. Mai mult, Milestone Systems este lider si in regiunea APAC, cu o cota de piata de 12.4%, fata de 11.7% in anul precedent. De asemenea, compania a avansat cu o pozitie in clasamentul american, unde ocupa acum locul al doilea, cu o cota de piata de 11.3%, fata de 9.6% in 2016.

Pentru viitorul apropiat, Milestone Systems isi propune sa mentina aceasta evolutie pozitiva si chiar sa o accelereze, prin cresterea cu 45% a capacitatii de dezvoltare pana la sfarsitul anului 2019, respectandu-si astfel promisiunea de a crea  in continuare inovatii unice in industrie, care vor indeplini cerinte viitoare ale pietei din cele sase domenii cheie. Prin urmare, compania va face investitii in mai multe locatii, precum Copenhaga, Sofia si Barcelona, pentru a-si mari capacitatea de dezvoltare a unor inovatii disruptive in domeniile de integrare, randare avansata, IoT si surse de date descriptive (metadata), servicii online, managementul avansat al datelor si platforma SDK (software development kit) Milestone Systems. In final, Milestone Systems isi va consolida pozitia de lider in procesarea de continut video si date de la partenerii de solutii care folosesc retele neuronale, solutii de Deep Learning si tehnologii de inteligenta artificiala (AI).

“Vom continua sa investim in comunitatea de parteneri, concentrandu-ne pe noi tehnologii pentru camere, sisteme de control al accesului si solutii de analiza video. Consideram ca, si pe viitor, continutul video va juca un rol tot mai important in intelegerea informatiilor furnizate de un numar tot mai mare de dispozitive care conecteaza oamenii cu tehnologia”, a adaugat Lars Thinggaard, Presedinte si CEO, Milestone Systems.

Despre studiul de piata

Rezultatele sunt furnizate de IHS Markit, Grupul Independent pentru Tehnologie, Serviciul de Informatii pentru Solutii de Supraveghere Video: 2018. Milestone Systems nu a avut vreo implicare in obtinerea acestor rezultate. Orice utilizare a acestor rezultate se face prin asumarea propriei raspunderi. Pentru mai multe informatii, vizitati https://technology.ihs.com.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video – tehnologie esentiala pentru siguranta oamenilor, securizarea bunurilor si imbunatatirea eficientei afacerilor. Milestone sustine o comunitate creata in jurul platformei deschise, stimuland colaborarea si inovatia in dezvoltarea si utilizarea tehnologiilor video cu conectare in retea, prin solutii fiabile si scalabile, ce si-au dovedit eficienta in peste 150 000 implementari la nivel global. Fondata in anul 1998, Milestone este o companie autonoma, membra Canon Group. Pentru mai multe informatii, vizitati www.milestonesys.com.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *