Cat de importanta este curtenia pentru un angajat?

 

Recent m-am hotarat sa imi deschid o mica afacere in domeniul IT, lucrand la randul meu in acest domeniu de foarte multi ani. Astfel m-am hotarat sa fac ceva ce imi place si sa merg pe o anumita ramura.

Fiind angajat de foarte multi ani, am schimbat diferite joburi, cu diferite conditii de lucru si in acest fel am invatat ce e bine si ce nu, cum trebuie sa ma comport cu angajatii si care sunt cele mai bune conditii de lucru. Fiind practic acolo, am simtit pe pielea mea ce inseamna conditii neprielnice dar si foarte bune, ceea ce pentru mine este un atuu si vreau astfel sa invat din greselile altora.

Vreau sa fiu un lider nu un sef si vreau sa invat sa ascult nevoile angajatilor pentru ca numai in acest fel firma mea va avea succes. Ordinea, curatenia si confortul angajatilor este cheia succesului oricarei firme sau companii. Indiferent de domeniul de activitate, orice plus pentru a usura munca oamenilor este bine venit si apreciat.

Spatiul de lucru trebuie sa fie bine luminat dar pe cat se poate sa patrunda si lumina naturala insa pentru a putea realiza acest lucru cu succest este nevoie de detergenti geamuri speciale care sa elimine si cel mai mic fir de praf pana cand geamul pare ca nu mai exista

Insa dupa parerea mea curatenia trebuie sa fie pe primul loc si trebuie sa fie facuta cu produse profesionale astfel incat sa se poata elimina orice microb si bacterie daunatoare organismului uman. Defapt de la curatenie pleaca totul si consider ca este o cheie care poate deschide multe usi.

Pentru cumpararea produselor, am ales sanito.ro deoarece stiu ca vand numai produse bune calitativ, la preturi excelente iar gama pe care o comercializeaza este foarte diversificata.

In ceea ce priveste baile acestea trebuie sa primeasca cea mai multa atentie, fiind locul unde bacteriile au unda verde la dezvoltat. Trebuie folositi detergenti profesionali, care sa faca fata cu succes in special daca este vorba de un flux mai ridicat de oameni.

Podelele din toata firma trebuie si acestea spalate si dezinfectate zilnic deoarece practic este primul contact cu exteriorul, tot ce calcam aducem inauntru. Detergentii profesionali pot fi utilizati pe orice tip de suprafata, fie ca este vorba de parchet, suprafete laminate sau nelaminate, ceramica, portelan ori pal, pe site-ul celor de la sanito.ro aveti la dispozitie o multitudine de variante de solutii de curatat pardoseala, universale ori speciale pentru anumite suprafete unde este nevoie inclusiv mopuri profesionale.

Mainile au un prim contact cu tot ce este in jurul nostru si au un rol important in raspandirea microorganismelor si a bolilor, de aceea este esential sa le spalam si sa le igienizam cat mai bine dar si birourile si aparaturile folozite zilnic trebuie curatate macar saptamanal.

Cu ajutorul produselor comercializate de ce de la Sanitos.ro, se poate asigura cu succes conditiile necesare unui loc de munca decent si astfel vei da dovada de respect fata de angajati care cu siguranta or sa recomande oricui are nevoie de un job curat si bine platit.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *