Tastatura Razer Huntsman încorporează o nouă tehnologie care aduce performanțe de gaming la viteza luminii Noua tastatură vârf de gamă de la Razer utilizează noile switch-uri Opto-Mechanical™

BUCUREȘTI,  29 iunie 2018  – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat noua gamă de tastaturi de gaming premium, Razer Huntsman. Linia de produse este compusă din două modele: Razer Huntsman Elite care include taste media dedicate, suport pentru încheieturile mâinilor și iluminare în partea inferioară, respectiv tastatura Razer Huntsman care se concentrează pe performanță. Ambele modele sunt echipate cu switch-urile Opto-Mechanical care asigură acționarea tastelor cu viteza luminii.

Switch-urile RAZER OPTO-MECHANICAL

Noile switch-uri Opto-Mechanical dezvoltate de Razer reprezintă cea mai bună dovadă a procesului constant de inovare întreprins de companie în domeniul switch-urilor de gaming. Folosind tehnologia optică, un fascicul de lumină infraroșie încorporat în fiecare switch detectează cu precizie punctul de acționare în timpul apăsării unei taste. Acest punct de acționare de 1.5 mm le permite switch-urilor Razer Opto-Mechanical să acționeze cu 30% mai repede decât switch-urile mecanice clasice.

Astfel, switch-urile Razer Opto-Mechanical oferă performanțe îmbunătățite fără să compromită senzația de tactilitate oferită de taste. Noua tehnologie oferă aceleași puncte de acționare și resetare ca în cazul switch-urilor liniare, oferind totodată aceeași senzație tactilă caracteristică celor mai populare switch-uri Razer Green ce necesită o forță de acționare de doar 45 g. Durata de viață a switch-urilor Razer Opto-Mechanical este de aproximativ 100 milioane de apăsări, dublu față de durata de viață medie a unui switch mecanic obișnuit. Prin folosirea tehnologiei de acționare optică în combinație cu barele metalice de stabilizare a tastelor numărul părților mobile este redus, iar contactul fizic din timpul acționării este eliminat. Astfel se reduce considerabil posibilitatea degradării materialelor, lucru ce transformă Razer Huntsman într-o tastatură durabilă, cu performanțe consistente, pe care gamerii se pot baza pentru o perioadă extinsă.

“Am acumulat ani de experiență în dezvoltarea și producția switch-urilor mecanice Razer™ create în mod special pentru gameri,” a declarat Min-Liang Tan, CEO și co-fondator al Razer. “Această experiență concentrată a permis extinderea moștenirii Razer prin noile switch-uri Opto-Mechanical care impun un nou nivel de performanță optimizată pentru cele mai prestigioase competiții de sporturi electronice.”

Caracteristicile tastaturii HUNTSMAN ELITE

Noul Razer Huntsman Elite oferă funcționalitate extinsă prin tastele media dedicate, care oferă un acces facil și rapid la funcțiile multimedia. Funcțiile fiecăreia dintre cele trei taste, cât și ale cadranului digital pot fi definite liber prin intermediul aplicației Razer Synapse 3, rezultatul fiind posibilitatea realizării de către fiecare utilizator în parte a unui număr aproape infinit de asocieri de taste cu funcții, combinații de tip macro și efecte de iluminare.

Încorporat în trecut în Razer Ornata Chroma și BlackWidow Chroma V2, tastatura Huntsman Elite dispune de un suport pentru încheieturile mâinilor, confecționat dintr-un material ce imită pielea, care se atașează de tastatură printr-o soluție magnetică. Acest suport asigură maximum de confort pe durata sesiunilor prelungite de gaming.

Razer Huntsman Elite este prima tastatură Razer care include suport pentru tehnologiile Hybrid On-board și Cloud Storage, ce permit salvarea și accesarea setărilor de profil personalizate în cloud sau offline, în memoria încorporată în periferic.

Integrare CHROMA completă

Razer Huntsman Elite oferă o experiență de gaming completă prin intermediul tehnologiei Razer Chroma, care permite folosirea de efecte de iluminare.

Iluminarea Razer Chroma este încorporată în fiecare tastă, dar și în partea inferioară a tastaturii, efectele de iluminare fiind redate de jur împrejurul dispozitivului, inclusiv în jurul suportului pentru încheieturi.

Jucătorii pot alege din 16,8 milioane de culori și o varietate de efecte de iluminare.  Setările personalizate pot fi create folosind aplicația Razer Synapse 3 și pot fi partajate cu milioane de alți utilizatori prin intermediul Razer Chroma™ Workshop. Profilurile de iluminare Razer Chroma caracteristice anumitor jocuri nu au fost uitate, dispozitivul oferind suport pentru cele mai populare jocuri precum Fortnite, Overwatch sau Warframe. Aceste profiluri pot suportate de  tutoriale, pot afișa efecte dinamice care reacționează la întâmplările din joc.

Experiența Razer Chroma se poate extinde prin folosirea altor dispozitive compatibile, pentru obținerea unui efect vizual unic. Posesorii de Razer Huntsman Elite vor putea sincroniza tastatura cu alte dispozitive care suportă tehnologia  Razer Chroma, inclusiv soluțiile de iluminare inteligente Philips Hue®.

Tastatura HUNTSMAN

Razer Huntsman este deja disponibilă pentru cei interesați. Proiectată folosind switch-urile Opto-Mechanical și tastele iluminate prin tehnologia Razer Chroma, noua tastatură oferă cea mai rapidă acționare și experiența de gaming de cea mai înaltă calitate, caracteristică tastaturilor produse de Razer.

 

 

Razer Huntsman

U.S. $149.99 / EU €159.99

Razer Huntsman Elite

U.S. $199.99 / EU €209.99

●       Switch-uri Razer Opto-Mechanical™ cu o forță de acționare de 45 g

●       Durată de viață de 100 milioane de apăsări ale tastelor

●       Iluminare Chroma cu 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare personalizabile

●       Tehnologia Hybrid On-board și Cloud Storage – 5 profiluri

●       Suport pentru aplicația Razer Synapse 3

●       Taste complet programabile cu înregistrarea combinațiilor macro în timp real

●       10 key rollover cu anti-ghosting

●       Mod de gaming

●       Cablu cu înveliș împletit

●       1000 Hz Ultrapolling

●       Înveliș superior negru mat, realizat din aluminiu

 

●       Switch-uri Razer Opto-Mechanical™ cu o forță de acționare de 45 g

●       Durată de viață de 100 milioane de apăsări ale tastelor

●       Iluminare Chroma cu 16,8 milioane de culori și efecte de iluminare personalizabile

●       Tehnologia Hybrid On-board și Cloud Storage – 5 profiluri

●       Suport pentru aplicația Razer Synapse 3

●       Taste complet programabile cu înregistrarea combinațiilor macro în timp real

●       10 key rollover cu anti-ghosting

●       Mod de gaming

●       Cablu cu înveliș împletit

●       1000 Hz Ultrapolling

●       Înveliș superior negru mat, realizat din aluminiu

●       Iluminare jur împrejur cu 38 de zone de personalizare

●       Suport ergonomic pentru încheieturi cu 24 de zone de personalizare pentru profilurile de iluminare

●       Butoane media dedicate

●       Cadran digital multifuncțional

 

Disponibilitate:

Razer.com – Disponibil

La nivel mondial – Disponibil

 

Disponibilitate:

Razer.com – Disponibil

La nivel mondial – Disponibil

 

Imagini de produs:

http://rzr.to/LtccX

 

Imagini de produs:

http://rzr.to/LtccX

 

Video:

 

https://youtu.be/FEixas-fdUI

 

 

Pentru mai multe informații despre Razer Huntsman și Razer Huntsman Elite, vizitați www.razer.com/gaming-keyboards-keypads/razer-huntsman-elite.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 50 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

(Cod: 1337).

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *