Grecia – o perla turistica aproape de tara noastra

Cu relief muntos, iesire la mare, o delta a Dunarii magnifica si peisaje incantatoare oriunde ai pasi prin Romania, putem spune ca suntem cu adevarat norocosi cu o tara atat de bogata. Cascada Bigar, Vulcanii Noroiosi, salina Turda, Canionul 7 Scari sunt doar cateva dintre zecile de locuri unice din tara noastra pe care orice roman si nu numai trebuie sa le viziteze. Locuri speciale care atrag turisti straini, iar Romania capata recenzii pozitive dincolo de criticile dese aduse cu privire la sistemul politic, economic si nu numai.

Alaturi de aceste avantaje care tin de locurile din tara noastra, Romania se mai bucura de o pozitionare foarte buna fata de alte tari cu potential turistic, tari care sunt ravnite a fi vizitate de catre Occidentali. Una dintre acestea este Grecia, o tara insulara in care gasesti zeci de oferte in Thassos, Corfu sau Skiathos, insule despre care cu siguranta ai auzit. Cu potential imens de atractie al turistilor pentru vacantele din timpul sezonului cald, Grecia este alegerea milioanelor de turisti din intreaga lume.

Prin ce se remarca Grecia? In primul rand dispune de peste 2000 de insule mici, mijlocii si mari care iti vor transforma sejurul la mare in ceva cu totul special. Nu numai ca vei avea ocazia sa te bucuri de apa racoritoare, soare si relaxare pe o plaja cu nisip fin, dar in Grecia vei avea parte de un peisaj de vis, te vei scalda in apa marii unica in Europa ca si culoare, o mare inconjurata de stanci si o atmosfera cum numai grecii reusesc sa creeze.

Daca esti in cautare de oferte Thassos sau alte insule fabuloase din Grecia vei gasi usor oferte accesibile in cadrul agentiilor de turism. Iar alegerea Greciei pentru urmatoarea vacanta va fi cu adevarat o alegere inspirata. Grecia se remarca prin plajele cu nisip fin, culoarea apei deosebita, dar are o multime de obiective turistice: Panteonul (unul dintre cele mai cunoscute temple grecesti), Muntele Olimp sau orasul Atena. In plus, Grecia dispune de aproximativ 7000 de pesteri din calcar, iar multe dintre ele reprezinta atractii turistice renumite pentru turisti.

Pentru a ajunge in Grecia, ai la dispozitie transportul cu avionul, insa poti alege si varianta transportului rutier. Doar o tara ne desparte de aceasta oaza turistica. Daca te-ai hotarat, descopera ofertele in Thassos de la Filadelfia Turism!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *