Divizia Bose Pro prezintă sistemul portabil S1 Pro Multi-Position

Bose S1 Pro este un sistem ultra-portabil “all-in-one”: PA, monitor de podea, amplificator, precum și sistem principal, acesta reprezentând cea mai recentă apariție în gama produselor profesionale portabile. Proiectat pentru muzicieni, DJ, prezentări, conferințe și alte domenii de aplicare ce necesită PA (Public Amplification), bazat pe tehnologia premiată dezvoltată de Bose pentru sistemele portabile L1 și F1, sistemul S1 Pro permite utilizatorilor să se bucure de sunet foarte bun în orice împrejurare. S1 aduce combinația de performanță, portabilitate și versatilitate – gata de reprezentații impecabile oricând și oriunde.

Cântărind numai 6,8 kg și cu dimensiuni de 330 x 241 x 286 mm (dimensiuni ce îi permit să încapă în compartimentul de bagaje de cabină din avion), sistemul ultra-portabil, dar robust S1 Pro este proiectat pentru a fi transportat cu ușurință folosind mânerul special.

Sistemul portabil Bose S1 Pro este proiectat pentru a putea fi folosit în 4 poziții diferite pentru a se potrivi unei game largi de aplicații – înclinat în spate, înălțat, montat pe un suport pentru boxe ori plasat pe o parte (ca monitor de podea). Senzorii încorporați detectează schimbările de poziție și declanșează funcția de egalizare Auto EQ care recalibrează automat setările interne pentru fiecare poziționare/aplicație diferită, asigurând cel mai bun sunet cu optimizare în orice poziție.

Sistemul portabil Bose S1 Pro are încorporat un mixer cu trei canale. Pe două canale sunt prevăzute reverb și control tonal cu intrări jack XLR – ¼ , iar al treilea canal pentru intrare de 3.5 mm sau conectivitate Bluetooth. În completare, o ieșire jack oferă extinderea cu ușurință la alte sisteme auxiliare.

Folosind canalul wireless, poate fi redat conținut muzical dintr-un dispozitiv mobil folosind cu ușurință streaming Bluetooth (foarte util pentru fundal sonor), obținând în același timp sunet impecabil cu  procesarea integrată ToneMatch® pentru microfoane și instrumente.

În plus, utilizatorii se pot bucura de ore întregi de audiții și atunci când sunt în mișcare, cu bateria reîncărcabilă inclusă lithium-ion; o setare specială și circuitele inteligente oferă posibilitatea de a alege între încărcare rapidă sau încărcare completă, dedicată.

Caracteristici principale Bose S1 Pro:

  • Sunet puternic dintr-un sistem mic, practic, gata să vă urmeze oriunde și oricând
  • Incintă ușoară, ultra-portabilă proiectată pentru a fi transportată fără efort folosind mânerul special
  • Mixer cu trei canale inclus ce oferă ToneMatch, control reverb și EQ pe două canale (intrări XLR/¼), cu un canal dedicat pentru cablaj (3.5 mm) sau surse wireless Bluetooth (streaming din dispozitive mobile cu o singură atingere)
  • Multiple posibilități de poziționare cu egalizare automată (Auto EQ), asigurând astfel cel mai bun sunet, în orice variantă de orientare.
  • Compatibilitate cu plasarea pe suport, pentru bări standard de 35 mm
  • Baterie lithium-ion reîncărcabilă inclusă ce permite folosirea oriunde ore întregi
  • O husă robustă tip rucsac, opțională, cu un compartiment special de depozitare (pentru cabluri și accesorii) îmbunătățește și mai mult experiența portabilității

Sistemul S1 Pro multi-position PA este disponibil în România prin All Audio, la prețul de 2990 lei (TVA inclus)

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.all-audio.ro/

Despre compania Bose

Compania Bose a fost înființată în 1964 de Dr. Amar G. Bose, pe atunci profesor de inginerie electrică la Institutul Tehnologic Massachusetts (celebrul MIT). Astăzi, compania este condusă după principiile fondatorii, investind în cercetare pe termen lung cu scopul principal de a dezvolta noi tehnologii în beneficiul clienților. Inovațiile Bose se întind peste decenii întregi și industrii, creând și transformând domeniul audio și dincolo de acesta. Produsele Bose pentru casă, pentru mașină, portabile și pentru spații publice au devenit reprezentative, schimbând modul în care oamenii ascultă muzică.

Bose este o companie cu capital privat. Spiritul de inovație, pasiunea pentru excelență și devotamentul pentru a oferi clienților experiențe extraordinare pot fi găsite oriunde în lume, acolo unde există Bose.

Cuvântul Bluetooth® și logo-urile sunt mărci înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc, și orice folosire a acestora de către Bose se află sub licență.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *