Noul moto z3 play oferă experiențe extraordinare în fiecare zi

În prezent există o mare varietate de smartphone-uri premium pe piață, dar mulți consumatori nu au reușit încă să găsească un model care să integreze toate funcțiile pe care și le doresc și care să fie în același timp accesibil. Motorola vine în întâmpinarea acestei nevoi cu moto z3 play. Dispozitivul continuă moștenirea familiei moto z și adaugă un display edge-to-edge de ultimă generație design-ului inovativ consacrat; de altfel, noul disNoul moto z3 play oferă experiențe extraordinare în fiecare zipozitiv integrează în mod accesibil tehnologia AI prin intermediul camerelor duale inteligente cu detectare a profunzimii imaginii și a detectării contextuale inteligente. moto z3 play oferă o experiență premium, de înaltă calitate și accesibilă, cu caracteristici indispensabile şi posibilitatea de a face față tuturor provocărilor prin intermediul moto mods.

Mai multe posibilități cu moto mods

Experiența mobilă nu se rezumă numai la telefon. De aceea, familia moto z și moto mods1 depășesc limitele smartphone-urilor obișnuite, oferind funcționalități avansate într-o clipă. Tehnologia modulară transformă moto z3 play într-o experiență mobilă care contribuie la explorarea pasiunilor fiecăruia. Printre posibilitățile oferite se numără imprimarea fotografiilor Polaroid® direct din telefon în doar câteva secunde, proiectarea unei imagini de 70” pe orice suprafață sau accesarea cu o simplă atingere a asistentului personal pentru muzică, știri, întrebări și multe altele. Pe scurt, familia moto z face ceea ce nu poate nici un alt smartphone. Iar mulțumită angajamentului Motorola pentru compatibilitatea cu generațiile anterioare, toate moto mods funcționează pe noul moto z3 play.

Creat pentru confort, cu ecran edge-to-edge: moto z3 play este conceput pentru a oferi un nivel ridicat de confort utilizatorului. Este realizat în întregime din Corning Gorilla Glass și aluminiu utilizat și în construcția aeronavelor, având o rezistență sporită. Ecranul ocupă o suprafață cu 13% mai mare și include un număr superior de pixeli per inch comparativ cu generația anterioară, ale cărei dimensiuni ale carcasei erau similare. Ecranul de 6” Super AMOLED cu aspect 18:9 și rezoluție Full HD, oferă o imagine edge-to-edge, ideal pentru vizionarea unei emisiuni TV sau pentru a citi ultimele noutăți pe blogul preferat. Pentru o navigare cât mai facilă, senzorul de amprentă este acum amplasat pe lateral, iar funcția One Nav poate fi accesată prin atingerea unei bare de la baza ecranului.

Cameră ce oferă o experiență inteligentă: Camerele duale de 12MP și 5MP permit realizarea fotografiilor de calitate chiar și în interior și când este înnorat. Mai mult, camerele moto z3 play integrează noi funcții AI cu detectare a profunzimii și permit realizarea unor imagini creative, precum cinemagrafele. Prin integrarea Google Lens3™, camera smart a moto z3 play utilizează la maximum tehnologiile AI și arată mai mult decât se vede la prima vedere, mulțumită abilității de a căuta obiecte uzuale, de a copia și traduce texte4 și de a oferi mai multe informații despre monumente și locuri cunoscute. Funcția Cinemagraphs permite adăugarea unui plus de creativitate pozelor realizate permițând animarea unei părți a unei imagini, în timp ce restul imaginii rămâne statică – o combinație unică de foto și video. Iar pentru un selfie perfect, tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi modul portret, iar camera frontală de 8MP a moto z3 play se ocupă de restul.

Performanța necesară: moto z3 play este pregătit pentru orice sarcină poate apărea datorită procesorului Snapdragon 636, cu 30% mai rapid, și a bateriei cu autonomie îndelungată – până la 40 de ore de autonomie combinată2 dacă telefonul este folosit împreună cu Moto Power Pack. moto z3 play oferă o experiență superioară de utilizare a asistentului vocal preferat chiar și din modul sleep datorită celor 4 microfoane și a capabilității de procesare cu consum redus de energie. Astfel, introducerea de comenzi vocale se realizează cu precizie.

Moto Experiences: moto z3 play include toate Moto Experiences preferate, inclusiv Moto Display6 și Moto Actions. Acestea permit acces facil la funcționalitățile utile exact la momentul potrivit. Înainte de ora de culcare, display-ul nocturn ajustează în mod automat ecranul în tonuri mai calde pentru a permite un somn liniștit. Cu o simplă rotire a încheieturii, camera foto este lansată, lanterna poate fi pornită printr-o mișcare dublă de tăiere, iar capturile de ecran pot fi realizate prin simpla atingere cu 3 degete.

Pachete personalizate: Personalizarea smartphone-ului este mai accesibilă datorită pachetelor moto z3 play + moto mod. Fie că este necesară o durată mai mare a bateriei sau posibilități suplimentare de divertisment, aceste pachete sunt indispensabile.

Disponibilitate și preț

moto z3 play va fi disponibil în Europa în această vară, împreună cu Moto Power Pack inclus în pachet sub denumirea moto z3 Power Edition.

Imagini disponibile aici (sunteți de acord cu termenii noștri privind licența când descărcați imagini sau materiale video).

MOTOROLA, logo-ul Stylized M, MOTO și familia MOTO sunt mărci înregistrate Motorola Trademark Holdings, LLC. Android, Google și Google Photos sunt mărci înregistrate Google, Inc. Corning Gorilla Glass este marcă înregistrată Corning Incorporated. Polaroid, logo-ul Polaroid Classic Border și Polaroid Color Spectrum sunt mărci înregistrate PLR IP Holdings, LLC. Amazon, Alexa și toate logo-urile aferente sunt mărci înregistrate ale Amazon.com, Inc. Sau afiliații acesteia. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietate a respectivilor deținători de drepturi. ©2018 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate. moto z3 play este creat și fabricat de Motorola Mobility, o subsidiară deținută în întregime de Lenovo

Declinare a responsabilității
Caracteristicile, funcționalitatea și specificațiile produsului diferă în funcție de furnizorii de telefonie mobilă şi pot fi modificate fără notificare sau obligații. Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și de alți termeni, condiții și tarife. Vă rugăm să revizuiți detaliile produselor specifice furnizorului de telefonie mobilă înainte de achiziție.

1Moto Mods™ vândute separat

2Toate afirmațiile referitoare la durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare mixtă (care include atât timpii de utilizare cât și cei de standby) în condiții optime ale rețelei. Performanța reală a bateriei diferă și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, rețea și setările dispozitivului, temperatură, starea bateriei și modelele de utilizare.

3Google Lens suportă în prezent următoarele limbi: engleză, spaniolă, franceză, germană, italiană, portugheză, poloneză, olandeză, finlandeză, maghiară, chineză, hindi, thailandeză, indoneziană, filipineză, turcă. În viitor pot fi adăugate și alte limbi.

4Text Scanner suportă recunoașterea textului pentru următoarele limbi:  engleză, portugheză, spaniolă, germană, franceză, italiană, rusă.

5Amazon Alexa este disponibilă doar pe anumite piețe, inclusiv U.S.A, Germania și UK. Este posibil ca nu toate funcțiile care se regăsesc pe dispozitivele Amazon Echo să fie disponibile.

6Funcţionalitatea Moto Display diferă în funcție de aplicația utilizată.

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în anul 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo și este responsabilă cu proiectarea și producerea tuturor dispozitivelor mobile din marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune 500, în valoare de 43 mld. USD, și lider în furnizarea de tehnologie inovatoare pentru consumatori, uz comercial și întreprinderi. Portofoliul nostru de produse și servicii securizate de înaltă calitate include PC-uri (inclusiv legendarul brand Think și brandul multimodal YOGA), stații de lucru, servere, dispozitive de stocare, smart TV și o gamă de produse mobile precum smartphone-uri (inclusiv brandul Motorola), tablete și aplicații. Conectați-vă cu noi pe LinkedIn, urmăriți-ne pe Facebook sau Twitter (@Lenovo) sau vizitați-ne la http://www.lenovo.com/.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *