Nu mi-e frica de zborul cu avionul, ci de transfer aeroport!

Ciudata iubita am si eu! O rog sa ma insoteasca in delegatie la Londra, iar ea imi spune ca nu isi doreste sa vina. Ii promit cazare la hotel de cinci stele, plimbare prin Londra si ca ii dau cardul pe mana sa isi ia ce doreste, dar protesteaza. O fi avut vreodata vreun eveniment neplacut cu avionul?
-Asculta, dragul meu, nu imi este frica sa zbor cu avionul, cat ma tem de transfer aeroport! Stii, conform ultimelor statistici, mai multa lume moare in accidente rutiere, decat in cele aviatice! Asculta! Eram adolescenta cand un prieten de familie a venir sa ne ia de la aeroport si un echipaj de politie la oprit in trafic. Avea un continut atat de ridicat de alcool in sange, incat i-au luat permisul. Anul urmator am venit la aeroport cu un taxi ruginit din care sareau tablele si se oprea in mijlocul drumului la fiecare kilometru. Cat pe-aici sa fim loviti din spate de un sofer care venea cu viteza, fiindca masina in care ne aflam a oprit brusc.
O ora i-am vorbit despre taxibucuresti.ro. A avut atitudinea lui Toma Necredinciosul, adica a cerut sa vada tot ce ii spun. A fost impresionata de la primul contact cu site-ul lor. Iata ce a apreciat la pagina lor virtuala:
-designul. I-am placut culorile, aspectul paginii. Negrul se asorteaza cu galben si alb foarte bine.
-functionalitatea. Pagina se incarca foarte repede, exista multe posibilitati de contact prin care clientul poate solicita informatii sau sa faca rezervari. In maximum 7 minute isi rezolva problema.
-informatii corecte si transparente. Preturile sunt comunicate pe site dupa selectarea masinii, a numarului de pasageri si a bagajelor, dar si dupa completarea campurilor cu adresele pentru a se stabili distanta transportului.
-Nu pot sa cred ca poti alege marca masinii, a spus entuziasta, batand din palme! Ai putea rezerva un Mercedes fiindca ador acesta marca?
Apoi a cautat opiniile clientilor. Iata cateva care au convins-o:
“Ma durea capul ingrozitor, dar trebuia sa prind avionul. M-am gandit sa nu vina vreun sofer care sa ma faca sa explodez de nervi si de durere. A oprit discret si a coborat sa ma ajute sa asez bagajele, fiindca plecam singura in calatorie cu doua bagaje. A condus atent, a observat starea mea, dar nu m-a plctisit vorbin tot drumul cum faceau alti soferi. A fost o prezenta atenta, discrete, plina de tact.” (A.S).
“Masina arata mult mai bine decat in fotografie, fiindca pozele nu aratau si interiorul Cum am deschis usile am putut vedea interiorul perfect curat si am simtit un miros proaspat. Te asezai cu drag pe canapele, puneai capul fara retinere pe tetiera.” (O.F)
Mi-a spus ca vine cu mine, iar motivele in ordinea importantei sunt:
-sa fie cu mine fiindca ma iubeste si ii place sa aiba grija de mine. Asa imi va spune sa ma imbrac mereu frumos si adecvat, sa nu pun gura pe alcool sau tutun, sa ma port exemplar.
-sa testeze serviciile firmei prezentate mai sus.
-sa se plimba la Londra si sa aiba acces la cardul meu…

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *