Mouse-ul RAZER ABYSSUS ESSENTIAL completează familia de produse Chroma entry-level

NOUTATEA: Noul Razer Abyssus Essential, comercializat sub denumirea de Razer Jugan în China, este disponibil acum la nivel mondial.
Succesorul lui Razer Abyssus V2, noul Razer Abyssus Essential include suport pentru tehnologia Razer ChromaTM și este primul mouse din portofoliul Razer care include un sistem de iluminare, care se reflectă pe suprafața folosită ca mousepad. Mouse-ul folosește un senzor optic de 7200 DPI, ideal pentru gaming, având o formă care favorizează atât folosirea cu mâna dreaptă, cât și utilizarea cu mâna stângă.
Pentru mai multe informații despre Razer Abyssus Essential, vizitați http://www.razer.com/gaming-mice/razer-abyssus-essential
MOTIVUL: Razer Abyssus Essential reprezintă cea mai accesibilă cale de acces în ecosistemul Razer Chroma, care permite folosirea a peste 16.8 milioane de nuanțe și efecte de iluminare, inclusiv efecte interactive activate de jocuri.
Jucătorii își pot personaliza acum stațiile de luptă cu o gamă completă de periferice entry-level care suportă tehnologia Chroma: tastatura Razer Cynosa Chroma, mousepad-ul Goliathus Chroma și mouse-ul Abyssus Essential.
DATA: Razer.com – 26 aprilie 2018
Nivel global – 26 aprilie 2018
PREȚUL: $49.99 USD/ €49.99 EUR
DISPONIBILITATE: Razer Store – http://www.razer.com/gaming-mice/razer-abyssus-essential

Despre Razer:
Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *