Puternicul Nokia 8 Sirocco soseşte în România

Nokia 8 Sirocco

Nokia 8 Sirocco, cu o construcţie premium şi performanţe fără egal, este disponibil spre achiziţie prin partenerii HMD Global

București, 25 aprilie 2018 – HMD Global, compania care găzduiește telefoanele Nokia, anunţă că modelul Nokia 8 Sirocco este disponibil spre achiziţie de la Telekom și partenerii din online, la un preț recomandat de 3321 Lei, începând cu luna mai.

Inspirat din bogata moştenire a telefoanelor Nokia din punct de vedere al designului, desingul elegant și stilul compact al Nokia 8 Sirocco reprezientă mixul ideal între măiestria construcţiei şi inovaţia orientată către un scop. Dispunând de caracteristici puternice, care includ optică ZEISS şi acustică perfect acordată, Nokia 8 Sirocco este o adevărată “forță” ultra-compactă şi cel mai frumos smartphone produs de noi până acum.

Design elegant

Pentru a oferi fuziunea optimă între rezistenţă şi frumuseţe, Nokia 8 Sirocco este acoperit în proporţie de 95% cu sticlă curbată premium, şi are corpul construit cu precizie dintr-o singură bucată de oţel inoxidabil. Stilul compact îi conferă un profil ultra-subţire, cu margini de doar 2 milimetri, combinând un ecran pOLED 2K de 5,5 inci curbat de la o margine la cealaltă cu puncte de prindere mai mici şi un corp curbat care să-i confere aspectul zvelt și subțire.

Cadrul de oţel este de 2,5 ori mai puternic decât aluminiul din seria 6000, şi este asociat cu sticlă 3D Corning® Gorilla® Glass 5. Ponderat cu grijă din punct de vedere al distribuţiei greutăţii şi perfect echilibrat, smartphone-ul conferă o senzaţie de mai mare siguranţă atunci când este ţinut în palmă graţie mecanismului îmbunătăţit de prindere oferit de cadrul din oţel inoxidabil dual polizat cu freză diamantată.

Creator puternic de conţinut

Orice detaliu poate fi captat datorită senzorilor duali din spate cu optică ZEISS ai smartphone-ului  Nokia 8 Sirocco, care combină o cameră foto principală ultra-sensibilă, cu unghi larg, pentru performanţe impresionante în condiţii slabe de luminozitate, cu un al doilea senzor de 13MP cu zoom optic 2x. Cu noul mod Pro Camera, puteţi avea control manual deplin asupra fiecărei imagini captate, incluzând balansul de alb, focalizarea, sensibilitatea (ISO), timpul de expunere şi compensarea expunerii , ceea ce vă ajută să realizaţi fotografii ca un profesionist.

Caracteristica Dual-Sight perfecționată, care fructifică fără sincope atât camera ZEISS frontală cât şi pe cea principală pentru a oferi o imagine duală pe ecran, oferă acum o nouă afişare Picture-in-Picture şi integrare mai bună cu Google Photos pentru a oferi cel mai nou tip de #Bothie, care include comenzi vocale cu ajutorul Google Assistant de tipul: ‘fă o poză/fimează cu ambele camere’.

Iar cu ajutorul acusticii perfect acordate veţi putea capta sunete clare, fără distorsiuni chiar şi în cele mai zgomotoase locuri. Incorporând soluţia Nokia spațial audio, cele trei microfoane de mare performanţă ale modelului Nokia 8 Sirocco captează orice sunet, de la cea mai discretă şoaptă la cel mai zgomotos concert rock.

Nokia 8 Sirocco este optimizat şi acordat pentru a livra fără eforturi performanţe cu ajutorul memoriei sale RAM de 6GB şi a stocării de date de 128GB, precum şi al platformei mobile Qualcomm™ Snapdragon® 835. De asemenea, este primul smartphone Nokia Android care suportă încărcare Qi wireless.

Rossen Petkov, General Manager, HMD România și Balcani, a spus:

„Ştiţi cât de pasionaţi suntem de design. Un design bun ar trebui să furnizeze o interacţiune intuitivă şi facilă, o senzaţie şi un aspect extraordinare şi performanţe fără cusur. Mai presus de toate, însă, ar trebui să te facă să simţi ceva. Nokia 8 Sirocco reprezintă adevărata întruchipare a acestei măiestrii de a construi ceva elegant, combinând finisajul premium al sticlei curbate cu performanţe incredibile. Numele Sirocco este sinonim cu telefoanele ultra-premium din trecut şi ni s-a părut potrivirea perfectă pentru metamorfoza de la un telefon deja popular la acest clasic al design-ului.”

Pur, securizat şi actualizat, consolidat prin angajamentul Android One

Nokia 8 Sirocco se alătură familiei Android One, oferind o experienţă software de înaltă calitate proiectată de Google. Va rămâne actual în timp datorită celor mai noi inovaţii Google şi a actualizărilor regulate de securitate. Prin intermediul sistemului Android pur, Nokia 8 Sirocco vine fără schimbări UI inutile sau procese ascunse, care ar putea reduce durata de viaţă a bateriei sau ar putea să-l încetinească, astfel încât să vă puteţi bucura de telefon mai multă vreme. La fel ca toate smartphone-urilor Nokia din programul Android One, Nokia 8 Sirocco va veni cu un număr limitat de aplicații preinstalate, pentru a obține mai mult spațiu de stocare.

Telefonul este livrat cu sistemul Android Oreo™ preinstalat, astfel vă veţi putea bucura de cele mai noi caracteristici, Picture-in-Picture pentru multitasking, veţi descoperi Android Instant Apps, veţi rula aplicaţii cu fluiditate maximă, veţi avea 60 de noi emoticoane şi veţi dispune de caracteristici de maximizare a duratei bateriei, cum ar fi limitarea utilizării aplicaţiilor de fundal.

Disponibil în culoarea Black, Nokia 8 Sirocco poate fi achiziţionat începând din mai, la un preț recomandat de 3321 Lei, la Telekom și partenerii din online.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *