Pretuiti oamenii care sapa santuri pentru voi!

De cate ori aud etichetari negative ale oamenilor legate de activitatile pe care le presteaza semenii nostri care au conditii grele de munca, ma gandesc ca as putea fi eu in locul lor. Inca imi rasuna in urechi replicile: „Daca nu inveti, ajungi la oi si la vaci! Vei sapa santuri si ti se va crapa mainile din cauza tarnacopului si a lopetii sau vei matura pe strada.”
In primul rand, oamenii care sapa santuri pentru noi merita toata pretuirea din lume fiindca fac o munca atat de grea pentru noi. Ca sa avem apa la chiuveta si in baie, ca sa ni se aduca gazele in bucatarie, ei sapa santuri, coboara in pamant si se murdaresc riscand sa fie ingropati de vii pentru noi.
Unii dintre ei nu au avut posibilitatea sa invete. Nu toti au sansa acesta sa fie dati la scoli si sa obtina un statut social de invidiat. Altii au pierdut locurile de munca si au acceptat o solutie de compromis, pana gasesc un post mai bun, cert este ca ei merita tot respectul nostru si toata protectia oferita de catre firma pentru care lucreaza.
Viata lor este de pret si de bratele lor va fi nevoie mereu, de aceea s-au pus la punct sisteme de sprijiniri santuri.


Fabricate in Germania ele stau sub semnul lucrului bine facut garantand 100% securitatea celor care lucreaza in santuri pentru noi. Sistemele pot fi comandate din magazinul online Eurogrup-utilaje.ro, distributor care pune la dispozitie sisteme pentru lucrari usoare de suprafata si pentru cele efectuate la adancimi mari cu risc ridicat de prabusire.
Sistemele de sprijinire santuri din aluminiu sunt usoare si versatile putand fi utilizate atat pentru santuri de adancimi mici, cat si pentru diferite gropi. Adancimea de instalare este de 2,40 metri, iar latimea santului variaza de la 0,78 metri, la 2,38 metri. Un mare avantaj al acestor sisteme este faptul ca se manipuleaza foarte usor.
Este bine sa stiti ca puteti comanda Sprijiniri Rapide 260 care pot fi montate de catre un singur om, fara excavator, macara sau alte utilaje.
Cutiile Extra seria 500 sunt ideale pentru santuri de pana la 4 metri adancime in soluri care se surpa foarte usor. Ele se introduc in pamant simultan cu saparea fiind presate bine ca sa se evite surparea.
Structurile pe sine sunt adaptabile oricaror tipuri de lucrari, de aceea orice firma de profil ar trebui sa le aiba in dotare.
Cu ajutorul lor se asigura securitatea oamenilor care lucreaza in santuri de mica adancime, dar si a celor care muncesc la mari adancimi.


Comenzile se pot plasa rapid: prin utilizarea formularului de contact, telefonic sau prin e-mail.
In magazinul amintit se gasesc multe produse utile celor implicati in instalatii de aducere a apei sau a gazelor si de canalizare, dar si gospodariilor individuale. Iata ce contine un inventar rapid al produselor importante de pe site: utilaje de subtraversare, sisteme de sprijinire santuri, masini de sapat santuri, utilaje de tras cabluri, motocompresoare, aparate de sudura, generatoare de curent.
Eurogrup-utilaje usureaza munca oamenilor care lucreaza in conditii grele si le asigura securitatea.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *