”Stiti ce greu este sa ai parul cret?”

O cunosc pe Ioana din clasa a V-a, acum este o adolescenta superba, eleva in clasa a XI-a de liceu, preocupata de modul in care arata.

Intotdeauna a fost foarte cocheta si are o frumusete originala. Inaltuta, cu o silueta de invidiat, ochi mari si negri, buze carnoase, roz-natural si bucle castanii inchis, fata face sa se intoarca multe capete dupa ea pe strada sau in curtea scolii.

-Esti perfecta, ii spun cu admiratie intr-o zi, in timp ce ii trec o nota de 10 muncita in carnet!

-Doamna profesoara, stiti cat de greu este ca am parul cret?

-Cum, Ioana, eu mi-as dori un par des si carliontat ca al tau?

-Of, nu stiti cat de greu il descurc in fiecare dimineta! In plus, mi-as dori sa fie mai lung. Din cauza buclelor intotdeauna pare mai scurt decat este in realitate…

La asta nu ma gandisem. Da, mi-am pus si eu parul pe bigudiuri si stiu cat de mult se scurta. In plus, se incurca repede, iar cand il descurcam, se rupeau varfurile. Dupa ce am vorbit cu Ioana m-am gandit ca are dreptate: dintr-un par drept faci repede unul cret, dar dintr-unul cret, un par drept numai cu placa de par.

Peste o saptamana, fata si-a schimbat look-ul, iar efectul a fost WAAW!

Nu stiu ce produs folosise, cum procedase, dar arata fabulos. Parul care ii venea in mod obisnuit pana pe umeri, acum se alungise simtitor.

Ochii si buzele erau evidentiate mult mai bine fiindca in trecut, ochii ramaneau fixati pe buclele rebele. Cu toate acestea firul de par era la fel de gros si de sanatos, podoaba capilara nu-si pierduse deloc din stralucire. Ioana m-a cautat in pauza sa vorbim.

Mi-a relatat cu lux de amanunte cum a descoperit ea Placa 100% Ceramica Bellini, iar cu 389 de lei poate avea parul drept de cate ori vrea. Mi-a relatat cu lux de amanunte performantele acestei placi:

-este din ceramica 100% si cu strat izolator de turmalina, de aceea parul nu este deloc afectat de indreptare sau ondulare

-operatiunea dureaza cateva secunde fiindca instrumentul este ultraperformant si in cateva secunde ajunge la temperatura de 230 de grade Celsius

-in timp ce ea isi indreapta parul, mama si sora ei il onduleaza, fiindca fiecare isi doreste ceea ce nu poate avea.

-firele de par nu se electrizeaza, iar caldura nu il usuca

-placa de par este garantata pe viata, iar efectele ei sunt de durata si nu trebuie ca parul sa mai fie incarcat cu fixativ sau spuma de par, produse care contin substante chimice care il imbacsesc.

-comanda se plaseaza rapid online, iar produsele profesionale de infrumusetare sunt livrate la domiciliu

-exista doua modalitati de plata: online cu cardul, datele fiind ultrasecurizate si la primirea coletului.

-magazinul Aria Beauty este foarte aprovizionat, aici gasindu-se urmatoarele categorii de produse: ondulatoare, placi de par, seturi, cosmetic si accesorii.

Trebuie sa va marturisesc sincer ca eu am fost cea care si-a luat notite din informatiile Ioanei si ma bucur din toata inima ca tinerii din ziua de astazi se orienteaza rapid in viata.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *