Mama si copilul- aparatura si accesorii

Desi sunt o mamica tanara, am acceptat sa primesc sfaturi si de la alte mamici cu mai multa experienta, care m-au avertizat inca de la inceput ca printre cele mai importante accesorii pentru bebelusii nostri sunt reprezentate de bine cunoscutele suzete avent. Acestea sprijina dezvoltarea naturala a boltii palatine,sunt ortodontice si rezistente si nu contin bpa,impiedicand astfel formarea colicilor la bebelusi.

Pe masura ce copilul creste,cana bebelusi devine urmatoarea atractie vizuala a micutului,deoarece se gaseste in culori si forme diferite,lucrul care pe copii ii fascineaza. Mamicile cu experienta care cunosc cerintele copiilor nu se pot limita doar la cana pentru bebelusi,ele trebuie sa aiba in vedere si totodata si cana copii,din gama carora face parte si cana tommee tippee,realizata pentru a face usoara trecerea de la biberon avent la cana

Pentru a usura viata bebelusilor nostri si a le diminua colicii care ii deranjeaza intr-un mod frecvent, putem alege biberoane sticla avent. Acestea sunt recunoscute pentru standardele cu care sunt realizate,fiind disponibile in forme si dimensiuni diferite. Unele dintre caracteristicile acestor biberoane sunt:

-termorezistenta

-incepere naturala a hranirii datorita formei de san a tetinei

-sistem anti-colici avansat cu doua supape inovatoare

-simplu de utilizat si curatat,asamblare rapida si usoara

-aceste biberoane nu contin BPA

-sticla de calitate farmaceutica

Mamele care doresc un confort unic pentru copii,trebuie sa aiba in vedere si alimentatia acestora,care trebuie sa fie una sanatoasa,formata di piureuri de fructe sau de legume,alimente fara gluten sau preparate pentru copii nutritive si pline de vitamine. Insa nu trebuie sa neglijam nici aparatele pentru bebelusi care ne ajuta la sterilizarea biberoanelor intr-un mod rapid si eficient. Nu trebuie sa ne lipseasca nici incalzitorul de biberoane pentru lapte,acesta ne ajuta foarte mult la pregatirea laptelui sugarului intr-un timp foarte scurt. O importanta deosebita o are si aspiratorul nazal pentru bebelusi,care ne ajuta sa ii oferim acestuia igiena potrivita de care are nevoie.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *