Comandarea invitatiilor de nunta

Selectarea invitatiilor de nunta nu este tocmai un procedeu usor. Mai ales daca esti in febra pregatirilor si nu stii ce sa rezolvi mai repede. Dar hai sa vedem ce trebuie sa faci inainte de selectarea modelului si comandarea propriu zisa a invitatilor.

Primul pas este stabilirea tuturor detaliilor importante: data la care va avea loc evenimentul, biserica, restaurantul si orele si asigura-te ca nu se vor schimba. Pentru ca va trebui sa refaci invitatiile – alti bani, alta distractie!

Informatiile care nu trebuie sa lipseasca de pe inviatii sunt:

  • data evenimentului,
  • adresa bisericii si a restaurantului,
  • orele aferente,
  • numele mirilor, al nasilor si al parintilor
  • un numar de contact si eventual un formular de raspuns

Daca ai deja tema nuntii deja stabilita iti va fi mult mai usor sa alegi invitatiile, pentru ca ele trebuie sa contina cateva elemente care sa se potriveasca cu tema. Daca nu ai nici o idee si nici nu vrei sa selectezi o tema anume atunci alege cateva culori in jurul carora sa jonglezi sau combina pasiunile voastre. Cautati elemente care sa ve reprezinte pe voi amandoi, care sa va spuna povestea.

Dupa ca gasiti modelul perfect si textul este gata, puteti face comanda de invitatii de nunta, dar sa nu uitati sa cereti o mostra. E important sa vedeti cum va arata invitatia dupa print. Verificati corectitudinea informatiilor sa nu cumva sa se fi strecurat vreo greseala. Si intotdeauna sa comandati si cateva invitatii in plus, nu se stie nici o data cand va mai trebuie inca una.

Invitatiile se trimit cu cel putin 4 luni inainte daca evenimentul se desfasoara in acelasi oras cu invitatul si cu cel putin 6 luni inainte daca nunta se desfasoara in alta locatitate sau in alta tara.

Sper ca informatiile va sunt utile si va doresc mult spor la pregatiri.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *