Ariston Thermo a prezentat la Mostra Convegno Expocomfort, cea mai mare expoziție din domeniu, noile produse din portofoliu

Milano, 12 aprilie 2018             Ariston Thermo Group a participat la MCE, cel mai mare târg de soluții de încălzire, apă menajeră și control climatic, organizat la Milano, în perioada 13-16 martie 2018. Evenimentul din acest an a avut ca tematică principală eficiența energetică și resursele regenerabile.

Cu aproape 90 de ani de experiență în industria de încălzire, Ariston Thermo, unul dintre liderii pieței de profil, își reconfirmă angajamentul de a oferi clienților un plus de confort, venind în întâmpinarea acestora cu o gamă completă de soluții eficiente și durabile de încălzire.

În cadrul expoziției MCE 2018, Ariston Thermo s-a concentrat pe reprezentarea temei „Confortul este provocarea noastră”, care definește obiectivul ambițios de a aduce confort tuturor, indiferent de modul în care utilizatorul îl percepe. Compania a avut în cadrul evenimentului de la Milano un spațiu de expoziție de peste 2.500 m², divizat între mărcile Ariston, ELCO și Elcoflam, un jucător important pe piața de arzătoare din Italia, membru al companiei italiene.

Unul dintre produsele inovatoare prezentate de Ariston la MCE 2018 a fost Lydos Hybrid, boilerul electric de primă clasă A, ce se remarcă prin tehnologia sa hibridă. De asemenea, gama de centrale termice în condensare ONE, ce oferă performanțe la cel mai înalt nivel și un design exclusivist, s-a numărat printre soluțiile eficiente energetic expuse de companie. Un alt produs de top al brandului Ariston a fost Nimbus NET, noua generație de pompe de căldură, ce oferă soluții de încălzire a apei și spațiului.

Atracția centrală a expoziției a fost Ariston NET, aplicația ce conectează sistemul de încălzire cu utilizatorul, indiferent de locul în care se află acesta, prin intermediul device-urilor ce dispun de o conexiune la internet.

Brandul german Elco Heating Solution, membru al grupului din 2001 și unul dintre liderii pieței în materie de eficiență energetică și surse regenerabile de încălzire, a prezentat în cadrul expoziției noile soluții pentru încălzire comercială. Astfel, cel mai recent produs lansat pe acest segment este cazanul în condensare Trigon XXL, ce dispune de o putere de până la 1,6 MW, ce oferă o eficiență energetică ridicată, o experiență de utilizare deosebită și ușurință la instalare.

Ecoflam a fost prezent la Milano cu o gamă reînnoită de arzătoare de până la 400 kW pentru combustibili lichizi și gaz, la care se adaugă o nouă gamă de arzătoare comerciale și industriale cu emisii ultra-scăzute.

Prin prezența la MCE 2018, grupul Ariston Thermo și-a reconfirmat poziția de lider în industria de încălzire și apă caldă menajeră, venind în întâmpinarea clienților cu o gamă complexă de servicii și produse inovatoare.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *