Un loc de munca unde nu obosesti si nu te plictisesti

La studioul money-studio.ro modelele se distreaza nu muncesc din greu si nici nu obosesc. Tocmai de aceea cine face videochat adevarat se angajeaza aici fiindca este cea mai mare companie de modele din tara, competitia este mare, salariile si bonusurile pe masura.
Studioul amintit mai sus garanteaza:
-legalitate. Aici nimeni nu lucreaza la negru sa se trezeasca peste cativa ani ca nu are asigurare sau vechime in munca.
-confidentialitate. Cei din tara nu au acces la platforma, contul modelului este strict secret, nimeni, nici chiar personalul care raspunde de buna functionare a aparaturii, nu stie datele de acces ale angajatelor.
-bonusuri si premii. In afara salariilor lunare cuprinse intre 5000- 20 000 de dolari, modelele primesc produse cosmetice de calitate premium, parfumuri, excursii si sume de bani corespunzatoare prestantei lor.
-un loc de munca nestresant, confortabil, in care modelele sunt respectate si nu au loc certurile frecvente dintre salariati ca in alte institutii. Sa te duci cu drag la serviciu inseamna prelungirea vietii si a sanatatii. Programul flexibil de lucru (daca se poate numi asa conversatiile cu barbati aflati in diferite situatii incomode de viata sau dornici de o companie feminina placuta) poate fi ales in functie de organismul modelului. Se stie ca exista oameni care prefera sa se culce devreme si sa se trezeasca la prima ora, dar si oameni care adorm tarziu si se trezesc tot tarziu ( cei din urma sunt numiti, fara nicio ironie „pasari de noapte”).

-stabilitate si cresteri reale de salariu in functie de abilitati. In acest studio urias de videochat nimeni nu intra in restrangere de activitate si niemni nu este mintit cu privire la cresterile de salariu care nu au loc sau sunt de fapt taieri de salariu.
-relatii oneste de munca intre angajator si angajat si intre salariati.
Fiecare lucreaza in spatiul rezervat, nu apar sarcini suplimentare de lucru in afara celor prevazute in contract. Un profesor este obligat sa efectueze ore suplimentare de pregatire cu elevii care iau sub nota 5 la simulari si sa redacteze plan remedial, un doctor sta de garda, un model videochat nu face nimic, absolut nimic in plus!
Orice fata isteata, frumoasa, stiutoare de engleza si cu capul pe umeri s-ar grabi sa se angajeze aici, cat mai sunt posturi disponibile fiindca:


-este locul unde monotonia nu exista. Apar permanent noi clienti, daca stii sa atragi si nu te plictisesti. A cunoaste oameni noi inseamna a te imbogati sufleteste si a capata un surplus de experienta de viata. Practicand acesta profesie devii o vorbitoare nativa de engleza si un fin psiholog, de asemenea expert in comunicare.
-armonia domneste in acest loc fiindca fiecare raspunde de ceea ce face si este platit dupa calitatea muncii.
Fiindca as da totul pentru un loc de munca bine platit unde domneste pacea, ma prezint maine la interviul de angajare si mi-am legat toate sperantele de acest post. Lucrez intr-un domeniu cu uzura fizica si intelectuala ridicata, in care oamenii se aprind reprede din cauza conditiilor vitrege de lucru si asist zilnic la zeci de certuri. Sa mai pun la socoteala si trezitul la 5 dimineata si lipsurile materiale in care ma zbat, desi simt ca ma dezumanizez la locul de munca?
Ar fi minunat sa fiu acceptata si toate neplacerile de la fostul serviciu sa inceteze!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *