Dell prezintă noi PC-uri și monitoare pentru profesioniști și iubitorii de conținut

  • Noul XPS 15 oferă performanțe de top datorită procesoarelor Intel® Core™ de până la 6 nuclee de a opta generație și plăcilor video NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
  • Noul XPS 15 2-în-1 este acum disponibil pentru cumpărare
  • Noua familie Inspiron All-In-One oferă un preț competitiv datorită monitorului InfinityEdge 4K, procesoarelor Intel® Core™ de a opta generație și a sistemului Dell Cinema pentru vizionarea de conținut fără întreruperi
  • Noul Vostro 15 7000 asigură performanțe optime, dedicate profesioniștilor
  • Noi monitoare se alătură gamei Dell S, îmbogățind spațiul de lucru și joc cu funcții multimedia generoase

Dell anunță o nouă familie Inspiron All-in-One, o versiune actualizată a XPS 15, noi monitoare din gama S Series și disponibilitatea XPS 15 2-în-1. Noua gamă de sisteme bazate pe Windows 10 subliniază, încă o dată, angajamentul Dell de a crea dispozitive care acordă prioritate performanței, designului inteligent și unei captivante experiențe de vizionare a conținutului.
Echipat cu cele mai noi procesoare Core de a opta generație de la Intel, noile dispozitive Dell Inspiron și XPS oferă o putere excepțională pentru entuziaști, creatori sau oricine încearcă să își rezolve lista de sarcini zilnică sau dorește să facă un maraton de vizionare a celui mai recent serial Netflix.
Mai mult decât oricând, oamenii vizionează filme și seriale TV pe PC-urile lor, dorindu-și o experiență cinematografică deplină, care să includă un sunet de studio și calitate vizuală, așa cum au fost acestea concepute de autori. Dell Cinema, anunțat la CES 2018 este destinat consumului captivant de conținut pe PC și este disponibil pe majoritatea noilor game de PC-uri. Acesta este compus din trei piloni de soluții software și hardware:

  • CinemaColor: Tehnologie de ultimă generație, combinată cu un conținut avansat de hardware și software cu o gamă dinamică incredibilă
  • CinemaSound: Waves MaxxAudio ® Pro amplifică volumul și clarifică fiecare ton, astfel încât să aveți o experiență de sunet de calitate ca într-un studio
    CinemaStream: Killer Wireless și SmartByte oferă o lățime de bandă mai mare pentru canalele video și muzică pentru o experiență fără cusur

„Ne mândrim cu faptul că întotdeauna oferim cele mai recente inovații clienților și reiterăm acest lucru când sunt disponibile noi progrese”, a declarat Ray Wah, vicepreședinte executiv și director general, Dell Consumer and Small Business Product Group. „Suntem încântați de designul atrăgător, experiențele cinematografice și performanțele îmbunătățite pe care noul nostru portofoliu de produse le oferă consumatorilor.”

Inovație în performanță în cadrul gamei XPS – XPS 15 & XPS 15 2-în-1

Dell asigură mai multă putere navei sale amiral, XPS 15, datorită celor mai noi procesoare Intel® Core™ de a opta generație, cu 6 nuclee, și plăcii grafice NVIDIA GeForce GTX 1050Ti.  Îmbrăcat într-un exterior de culoare argintie platinată, cu materiale și finisaje premium, puternicul laptop XPS de la Dell include, de asemenea, un ecran tactil InfinityEdge Ultra HD 4K UltraSharp cu culori Adobe RGB integrale, care oferă imagini deosebite în scop de creație sau divertisment. Cel mai mic laptop de 15,6 inch din lume* este și unul dintre cele mai ușoare, cu o greutate începând de la 1,8 kg*. Noul XPS 15 oferă utilizatorilor eleganță, mobilitate și putere. Printre opțiunile standard cu valoare adăugată se numără autentificarea Windows Hello cu cititor opțional de amprentă integrat în butonul de pornire și cel mai avansat nivel de conectivitate prin intermediul Thunderbolt™ 3 cu patru benzi PCI Express și HDMI 2.0.

Noul XPS 15 2-în-1, prezentat la CES 2018, câștigător a peste 34 de premii „Best of CES”, este acum disponibil la vânzare la nivel global (începând cu 29 martie 2018).  Este un sistem 2-în-1 de 15 inch cu un ecran InfinityEdge 4K, cu grosimea de 16 mm, datorită unei arhitecturideosebite a procesorului și a plăcii grafice, dar și datorităconceptului unic al sistemului de răcire. Un ecran 4K, cel mai bun în clasa sa, cu culori vii oferă o experiență vizuală impresionantă. Cel mai mic* și cel mai subțire* sistem 2-în-1 de 15 inch reprezintă esența inovației.

 

 

 

 

*Bazat pe raportul Principled Technologies Report din februarie 2018, cel mai mic se referă la suprafața totală a notebook-urilor. Raportul complet: facts.pt/HdRPQf .

* Cel mai mic: Bazat pe raportul Principled Technologies, comandat de Dell, februarie 2017, cel mai mic se referă la suprafața totală a notebook-urilor. Raportul complet: facts.pt/HdRPQf

*Cel mai subțire: Bazat pe raportul Principled Technologies Technologies, comandat de Dell, februarie 2017. Raportul complet: facts.pt/HdRPQf

*Greutatea poate varia în funcție de configurație și de variabilitatea producției.

Tot ce vă trebuie într-un singur dispozitiv – gama AIO Inspiron 

Sistemele AIO (All-in-Ones) Dell Inspiron sunt recunoscute pentru valoarea lor excepțională, configurația simplă și inovația dedicată. Noile sisteme AIO se inspiră din aceste principii, beneficiind de un design îmbunătățit și de nivele de performanță multiple, astfel încât să fie potrivite pentru orice utilizator. Fiecare nou sistem AIO prezintă funcții Dell Cinema pentru o capacitate de vizualizare ameliorată, aplicația exclusivă Dell Mobile Connect, care permite integrarea wireless completă PC-Smartphone, și noile camere web pop-up, care rămân închise până când se dorește activarea lor.

Sistemele AIO Inspiron 22 și 24 3000 oferă funcțiile potrivite la un preț accesibil pentru activități de calcul de bază și divertisment. Acestea sunt dotate cu procesoare Intel Core de până la a șaptea generație, capacitate de stocare de până la 16 GB, memorie DDR4 și, opțional, unități de procesare grafică discrete NVIDA GeForce MX110, totul combinat cu un design atrăgător.

Disponibile în culorile negru și alb lucios, sistemele sunt echipate cu un monitor FHD IPS cu unghi de vizualizare larg, de 21,5 sau 23,8 inch, cu un ecran mare edge-to-edge, difuzoare stereo integrate cu funcțiile Dell CinemaSound și CinemaStream, o tastatură și un mouse.

Noul sistem AIO Inspiron 24 5000 oferă o performanță de top, opțiuni de funcții bogate și o conectivitate sigură, optimizată pentru divertisment multimedia. Sistemul cuprinde procesoare Core de până la a opta generație, o placă grafică opțională NVIDIA® GTX 1050 pentru gaming și funcția Intel Optane Memory. Este echipat cu un ecran IPS InfinityEdge de 23,8 inch, cu funcție antireflexie și rezoluție FHD și cu până la 32 GB de memorie DDR4*. Vă puteți autentifica ușor cu o singură privire prin intermediul Windows Hello și al camerei IR opționale sau puteți utiliza funcția de recunoaștere vocală Cortana.

În fine, noul sistem AIO Inspiron 27 7000 aduce o experiență AIO îmbunătățită și performanțe de top datorită procesoarelor Core de până la a opta generație, unei plăci grafice opționale NVIDIA® GTX 1050 și unui frumos ecran InfinityEdge de 27 inch, aproape fără muchii, cu rezoluție UHD de până la 4K. Puternicul sistem oferă suport pentru tehnologiile de generație următoare, precum streaming video și Windows Mixed Reality, memorie DDDR4 și o opțiune de unitate hard drive dublă, cu HDD de până la 1 TB și SSD PCle NVMe de 256 GB*.

Vostro

Dotat cu cele mai recente procesoare Intel Core™ de a opta generație, cu 6 nuclee, cu placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX 1060 cu tehnologie de design Max-Q și cu ecran FHD, noul Vostro 15 7000 asigură performanță optimă concepută pentru profesioniști. O unitate de hard drive de până la 1 TB, un SSD PCIe NVMe de 512 GB sau unitățile de hard drive duble și memoria DDR4 de până la 32 GB permit o capacitate de răspuns mai mare, în același timp facilitând sarcinile multiple.

Designul sofisticat, disponibil în culorile argintiu platinat și albastru de Bali metalic, este echipat cu fante de răcire mari și cu ventilatoare de răcire duble, care permit o rulare eficientă în timpul operațiunilor de calcul intense, componentele funcționând fără probleme, iar nivelurile de căldură și zgomot rămân la niveluri reduse.

Vostro 15 7000 este dotat și cu funcții de securitate solide, printre care se numără un cititor de amprente optim pe bază de hardware Windows TPM 2.0 cu protecție de nivel comercial și stocarea cheilor de criptare pentru verificarea dispozitivului.

Monitoare pentru muncă și timpul liber – familia de monitoare S

Noile monitoare Dell din gama S sunt concepute pentru îmbunătățirea spațiului de lucru și experienței, atât în timpul lucrului, cât și în timpul liber. Monitoarele sunt disponibile în versiunile de 23, 24 și 27 de inch. ComfortView optimizează confortul ochilor pentru vizionări îndelungate în timpul maratoanelor de filme, iar porturile HDMI duble integrate permit trecerea de la vizionarea de filme la videoconferințe, fără problemele cauzate de reconectarea cablurilor. În cazul monitoarelor de 24 și 27 inch, nu veți rata niciun detaliu datorită ecranului edge-to-edge Dell InfinityEdge, cu imagine practic fără muchii. Conceput pentru o experiență multimedia generoasă, CinemaSound oferă un sunet realist, muzică mai dinamică și o experiență cinematografică mai bună, datorită difuzoarelor de 5 W setate profesional cu ajutorul premiatei aplicații MaxxAudio® de la Waves.

Asistență de top pentru PC-urile destinate clienților

Pentru a își ajuta clienții să beneficieze la maximum de tehnologia de care dispun, Dell oferă o suită completă de opțiuni de asistență de ultimă generație, inclusiv serviciul său de top,  Premium Support Plus. Susținut de tehnologia exclusivă a Dell, SupportAssist*, este primul și singurul serviciu de asistență al clienților, care identifică probleme în mod activ, prezice problemele înainte ca acestea să apară, elimină virușii și optimizează performanțele calculatoarelor pentru utilizatori. Premium Support Plus este disponibil pentru toate sistemele Dell XPS și Inspiron.

 

*Bazată pe o analiză internă din aprilie 2017. SupportAssist detectează automat și avertizează Dell în mod proactiv cu privire la: probleme de sistem de operare, actualizări de software, actualizări și patch-uri pentru drivere, defecțiuni ale hard disk-urilor, baterii, memorie, cabluri interne, senzori termici și plăci video. Nu este disponibil pe Linux, Windows RT, Windows 10S, Windows 10 CMIT Government Edition, Android, Ubuntu sau produse bazate pe Chrome. Analiza defecțiunilor de analiză predictivă include unități de hard disk, unități în stare solidă, baterii și ventilatoare.

Disponibilitate

Disponibil acum și cu expediere astăzi:

  • Dell XPS 15 2-în-1 este disponibil la nivel mondial începând de astăzi pe Dell.com, BestBuy.com și anumite magazine Best Buy.
  • Sistemele AIO Inspiron 22 și 24 3000 sunt disponibile începând de astăxi pe Dell.com

În curând

  • Vostro 15 7000
  • Gama de monitoare Dell S va fi disponibilă începând cu 7 aprilie.
  • Noul XPS 15 va fi disponibil începând cu 10 mai.
  • Sistemele AIO Inspiron 27 7000 și Inspiron 24 5000 vor fi disponibile începând cu 14 iunie pe Dell.com.

Despre Dell Inc.

Dell Inc., parte a Dell Technologies, oferă clienţilor de toate dimensiunile – incluzând 98% din topul Fortune 500 – un portofoliu larg şi inovator de soluţii şi produse care acoperă întreaga gamă de nevoi. Dell Inc. cuprinde oferte Dell client şi cele de infrastructură Dell EMC, care permit organizaţiilor să îşi modernizeze, automatizeze şi transforme centrul de date, și, în acelaşi timp, oferă forţei de muncă actuale ceea ce are aceasta nevoie pentru a se conecta, pentru a produce şi pentru a colabora în siguranţă de oriunde şi oricând.

Drepturi de autor © 2018 Dell Inc. sau filialele sale. Toate drepturile rezervate. Dell, Dell Inc. și sigla Dell sunt mărci înregistrate ale Dell Technologies în Statele Unite ale Americii și/sau în alte jurisdicții. Toate celelalte mărci și denumiri menționate în acest document pot fi mărci înregistrate ale companiilor respective.

Cristina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *