Cum ne crestem productivitatea la locul de munca?

Odata cu trecerea timpului, meseriile tuturor oamenilor s-au schimbat si majoritatea lucreaza acum la birou, asa ca acolo ei au nevoie de tot confortul necesar pentru a-si desfasura activitatea cu succes. Concentrarea lor trebuie sa fie la cote maxime si toate activitatile sa fie duse la bun sfarsit.

Decorul este cel care ii determina pe oameni sa fie productivi, el trebuie sa contina elemente care sa rezoneze cu caracterul celor care lucreaza acolo.

In primul rand, un birou unde angajatii isi desfasoara activitatea trebuie sa fie aerisit, astfel incat sa permita oxigenarea creierului, de asemenea luminozitatea este si ea foarte importanta si isi exercita o presiune mare asupra angajatilor , deoarece o iluminare defectuoasa poate provoca o oboseala prematura , aceasta poate constitui o piedica in calea performantei. Specialistii mentioneaza ca 85% din informatie o absorbim pe cale vizuala, asa ca este de la sine inteles ca un confort vizual este esential. Cheia unei iluminari bune provine dintr-un echilibru al luminii naturale cu cea artificiala.

Culoarea incaperii este si ea importanta, iar albul se afla printre preferintele angajatorilor, acesta sugereaza curatenie si puritate. Rosul are efecte asupra sistemului nervos si stimuleaza circulatia iar albastrul favorizeaza sugestia si evoca spatialitate.

Temperatura incaperii trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 23 grade pentru a nu reprezenta o bariera in calea desfasurarii unei activitati normale.

Cand vine vorba de materialele des intalnite intr-un birou putem enumera divere tipuri de mobilier unde sunt depozitate documentele, dispozitive care fac munca angajatilor mai eficienta si numeroase articole de papetarie.

Unde lucrez eu, cea mai importanta piesa o reprezinta un tipar digital, fara de care nu as putea sa imi desfasor activitatea. Tehnologia folosita este de cea mai buna calitate si pot printa tot ce am nevoie, de la materiale alb-negru la unele in diferite culori.

Trebuie sa stiti ca pe agrafa.ro o sa gasiti o varietate de produse si puteti alege cu usurinta obiectele de care aveti nevoie. Nu uitati sa pastrati curatenia la locul de munca pentru a va creste in acelasi timp productivitatea.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *