Cand flacara vietii se stinge departe de tara…

Daca inainte de nastere parintii se pregatesc cu minutiozitate pentru primirea calduroasa a celui care vine pe lume, in fata mortii nimeni nu este la fel de prevazator, in mod sigur pentru ca moartea nu este asteptata si nu poate fi anticipata.
Nimeni nu stie cu exactitate data la care va muri cu exceptia celui care comite ireparabilul, adica isi ia viata. Apreciez in mod special oamenii care dovedesc intelepciune si isi pun viata in ordine inainte de a inchide ochii pentru totdeauna. Desi cumpararea sicriului dinainte mi se pare macabra, punerea unor bani bine pentru ca apartinatorii sa nu fie nevoiti sa se imprumute dovedeste multa intelepciune si finete sufleteasca.

Ce trebuie sa faca insa apartinatorii cand cel drag se stinge departe de tara, in Germania fiindca a fost tentat de salariile mari si de conditiile decente de munca, in floarea varstei, iar vestea socanta ii ia prin surprindere?

1)Sa-si revina din soc si sa realizeze ca orice ar face, nu pot da viata inapoi celui decedat, dar se impune sa-si indeplineasca urgent cu credinciosie indatoririle fata de el! Sa se bucure de momentele petrecute impreuna, sa revizuiasca amintirile placute, sa accepte ca moartea este o forma de contopire cu universul, iar cel plecat va fi cate putin dintr-o floare, un copac, un nor sau un fluture…
2)Sa compare ofertele de repatriere decedati Germania si sa aleaga cea mai serioasa firma de profil, orientandu-se dupa urmatoarele criterii:
-transparenta. Ideal este ca firma sa comunice pe loc pretul telefonic sau prin e-mail. Acest mod transant de a rezolva problemele financiare dovedeste onestitatea frunizorilor de servicii. Transport-decedati.ro incepe colaborarea cu consilierea gratuita si comunicarea tarifului in functie de coordonatele trasnportului si de calitatea sicrielor si a hainelor.
-experienta si dotarea firmei, plus evaluarile clientilor. Acestea sunt criterii sigure in alegerea firmei pe care familia o desemneaza pentru aducerea in tara a celui drag in ultima sa calatorie. Experienta demonstreaza faptul ca transportul va fi efectuat legal, in conditii de maxima decenta si respect. Dotarea firmei se refera la sicrie de lux, haine si mai ales masini speciale pentru transport decedati, cu reviziile la zi si taxele platite astfel ca aducerea in tara sa decurga fara incidente.
-posibilitatea comunicarii permanente cu consilierul in vederea eventualelor schimbari de plan sau dorinte. Acest lucru garanteaza si faptul ca apartinatorii vor fi informati pas cu pas despre traseu.
-existenta unor servicii express sau de urgenta in cazul in care decedatul trebuie adus repede in tara din diferite motive.
-promptitudinea testata inca de la inceput. Daca reprezentantii firmei raspund greu, cand este mai mare nevoie de ei, acesta este indiciul ca persoana care are nevoie de servicii de repatriere decedati nu se afla pe site-ul potrivit. O firma serioasa are consilieri la post in orice zi si la orice ora fiindca nici moartea nu are concediu!
In cazul in care treceti printr-o incercare de acest tip, voi incerca sa va usurez cautarile si framantarile legate de repatrierea persoanei iubite care a plecat intr-o lume mai buna departe de tara.
Nu va hazardati singuri in aventura anevoioasa a aducerii acasa a trupului neinsufletit si alegeti fara sa stati pe ganduri Transport-decedati.ro!

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *